Connect with us

Top Story

Tajne vinove loze, epizoda 6: Lina OSTAVLJA Zorana? Šta to Ruža KRIJE od Radula?

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 6 na programu je u ponedeljak (25. januara) od 21.00 na Superstar TV i u petak (29. januara) od 20.05 na RTS 1.

Ruža kaže Lini da je Zoranu žao zbog svega što se dogodilo. Ona joj odgovara kako ga godinama trpi zbog Ivana i da sada vidi da je ispala budala. “Dosta je bilo!”, odlučno je poručila Lina. Hoće li ostaviti Zorana?

PROČITAJTE JOŠ: Producent Nebojša Garić za FILM I TV OTKRIVA: Hoće li se snimati druga sezona serije KAMIONDŽIJE?

Marko upoznaje Anju sa Mirteom. Kaže joj da je ona entnolog koji je došao da im pomogne, i da je ćerka Vuka Tomovića. Mirtea je iznenađena.

PROČITAJTE JOŠ: SJAJNE VESTI! Uz film i seriju stiže i STRIP JUŽNI VETAR! Evo kako će izgledati MARAŠ I BAĆA!

Vera predstavlja Anju ljudima koji rade sa njom u vinogradu. Anja im kaže kako je došla da im pomogne da unaprede svoje znanje o proizvodnji vina.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Sledi VELIKI ŠOK! Aleksa i Mila KONAČNO RASKIDAJU? OVO mu NEĆE OPROSTITI!

Vukova sestra, Ruža, sve više vremena provodi sa Radulom. On joj stavlja do znanja da je ubeđen da nešto krije. O čemu li se radi?

PROČITAJTE JOŠ: Sloboda Mićalović OTKRIVA: Evo ZAŠTO ne smete PROPUSTITI seriju TAJNE VINOVE LOZE!

“Tajne vinove loze” je neverovatna priča o dvoje strastvenih proizvođača vina, Vuku Tomoviću i Veri Smiljanić. Oni su se voleli u mladosti, ali spletom tragičnih okolnosti, njihova ljubav je morala da bude prekinuta. Na duže od 20 godina.

U sadašnjosti, oni se ponovo sreću. Vuk je vlasnik najveće vinarije sa ovih prostora – Vinarije Tomović, koja niže komercijalne uspehe i ima tendenciju širenja na inostrano tržište. Vera je mali proizvođač u velikim dugovima. Njih dvoje neočekivano započinju saradnju, ali i obnovu svog odnosa, kao i ponovno upoznavanje i zaljubljivanje, sada kad su već odrasli ljudi.

U seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement