Connect with us

Featured

Producent Nebojša Garić za FILM I TV OTKRIVA: Hoće li se snimati druga sezona serije KAMIONDŽIJE?

Published

on

Serija Kamiondžije d.o.o. nastala je u produkciji Radiotelevizije Srbije i producentske kuće Nira Pro čiji je vlasnik Nebojša Garić. Zato smo i pitanje o drugoj sezoni postavili upravo njemu.

Pročitajte još Sloboda Mićalović OTKRIVA: Evo ZAŠTO ne smete PROPUSTITI seriju TAJNE VINOVE LOZE!

– Druge sezone serije Kamiondžije d.o.o. verovatno će biti – rekao je za Film&TV Garić. – Ipak, u današnje vreme ne možete mnogo ni da planirate, jer je situacija sa pandemijom Covid-19 virusa poremetila ceo svet, samim tim i producentske kuće.

Kako kaže producent, prvih dvadeset epizoda snimano je tokom vanrednog stanja i uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO! Hoće li LUKA i SOFIJA RASKINUTI? Očekuje li nas IZNENAĐENJE?

Nebojša Garić, Nira Pro

– Tokom snimanja serije bili smo skroz zatvoreni na setu, jer je bilo najvažnije očuvati zdravlje i glumaca i čitave ekipe – kaže Nebojša Garić.

Ova producentska kuća može da se pohvali i sjajnim serijalom koji se takođe emitovao na RTS – Vreme je za bebe, a koji je imao odličnu gledanost sve vreme emitovanja. Gledanost nije izostala ni ovog puta, kada su Kamiondžije d.o.o u pitanju.

Pročitajte još ŠOK! Goran Bogdan KRVAV i sa MODRICAMA – U ZATVORU! O čemu je REČ?

– Prosečna gledanost prema istraživanjima bila je 1.550.000 gledalaca u premijernom terminu, a u repriznom između 700.00 i 800.000 – ponosno kaže producent. – Ukupno je to više od 2,5 miliona gledalaca u proseku i mi smo zadovoljni, što pokazuje da je publika željna ovakvog žanra.

Niro Pro trenutno radi na seriji Radio Mileva, a premijerno ćemo je gledati na RTS.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! KRAJ LJUBAVI? Strahinja je OBOŽAVA, ali NADA VOLI DRUGOGA! NJEGOVU sliku drži IZNAD KREVETA! O kome je REČ?

– Sada je izvesno da će premijera biti u drugoj polovini marta. Udarnički smo snimali sve do skoro, a sada smo prešli na mod pet snimajućih dana pa dva dana odmora – otkriva Garić. – Nedavno je baš bilo snimanje jedne epizode u kojoj je bilo dvadesetak glumaca na setu i bilo je živopisno, jer je snimana igranka. Osim glavnih glumaca Olge Odanović, Marije Vicković, Dare Džokić, Tihomira Stanića, Bojana Dimitrijevića na setu su bili i Nikola Kojo, Anđelka Prpić, Marko Gvero, Branimir Brstina. Baš je bilo veselo.

Foto Promo

Advertisement