Connect with us

Featured

SJAJNE VESTI! Uz film i seriju stiže i STRIP JUŽNI VETAR! Evo kako će izgledati MARAŠ I BAĆA!

Published

on

Film i serija Južni vetar obeležili su godinu (odnosno, dve) za nama. Nastavak pod nazivom „Ubrzanje“ na velikom platnu, a zatim i na malom ekranu, gledaćemo tokom ove godine, u trenutku kada se stvore uslovi da publika uživa u najnovijem ostvarenju Miloša Avramovića.

Pročitajte još ŠOK! Miloš Biković ŽRTVA ljubomore RUSKOG KOLEGE? Zbog NJEGA Biković nije dobio ulogu u filmu LED 2

Ipak, vest koja će obradovati sve ljubitelje Maraša i Baće, stiže nam upravo oda autora ovog projekta. Uporedo sa filmom i serijom, publika će uskoro imati priliku da uživa i u stripu „Južni vetar“. Barem je tako najavio Avramović na svom Instagram profilu, istakavši da će radnja stripa pratiti događanja u filmu i seriji. Kako se može zaključiti iz tagova u Avramovićevoj objavi, strip će raditi eksperti iz radionice SystemComics.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi VELIKI ŠOK! Aleksa i Mila KONAČNO RASKIDAJU? OVO mu NEĆE OPROSTITI!

Ono što bi fanove, svakako, najviše obradovalo jeste da u „Južnom vetru“ na papiru uživaju i pre premijere nastavka, jer je činjenica da su se omiljenih „loših momaka“ beogradskih ulica prilično uželeli. Pitanje je – hoćemo li strip dočekati pre nastavka dugoočekivanog „Južnog vetra 2“?

Pročitajte još  IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO! Hoće li LUKA i SOFIJA RASKINUTI? Očekuje li nas IZNENAĐENJE?

Da podsetimo, Petar Maraš, u drugom delu koristi prednosti stečenog statusa neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja. Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okvire zakona, Maraš ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove, i vrebajući povoljnu priliku, on po zadatku, sa svojim vernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju. Tamo ga zatiče vest koja će ga primorati da momentalno promeni planove…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement