Connect with us

Featured

Sloboda Mićalović OTKRIVA: Evo ZAŠTO ne smete PROPUSTITI seriju TAJNE VINOVE LOZE!

Published

on

Od subote 23. januara na kanalu RTS 1 u 20.05 startuje nova serija “Tajne vinove loze” nastala saradnjom Telekom Srbija” i “Metro produkcije”. Ambiciozno zamišljena TV priča od 36 epizoda vodi nas na romantično putovanje od severa do istoka Srbije, a u fokusu radnje je život sam po sebi.

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 1: Stara ljubav zaborava nema… kao ni zločin!

Upravo ta činjenica da su se autori opredelili za jednostavan scenario nastao po rečima Mirjane Bobić Mojsilović, u kom glavne uloge tumače Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, praćeni sjajnom plejadom glumaca, verovatno su i doprineli tome da premijernim emitovanjem na kanalu Superstar “Tajne vinove loze” osvoje publiku na prvo gledanje.

Pročitajte još  IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO! Hoće li LUKA i SOFIJA RASKINUTI? Očekuje li nas IZNENAĐENJE?

Radnja prati živote dve vinarske porodice. Jednu iz okoline Subotice na čijem je čelu poznati vinar Vuk Tomović (Vojin Ćetković), dok onu drugu, siromašniju porodicu koja je u svaku kap vina “ulila” sve svoje nade i snove, predvodi Vera Smiljanić (Sloboda Mićalović).

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! KRAJ LJUBAVI? Strahinja je OBOŽAVA, ali NADA VOLI DRUGOGA! NJEGOVU sliku drži IZNAD KREVETA! O kome je REČ?

U duhu brazilskih telenovela koje smo obožavali krajem prošlog veka, “Tajne vinove loze” donose nam srpsku priču o uspehu i stradanju za bolje sutra, protkanu ljubavlju i gresima i prošlosti. Koje će to skrivene veze spojiti Vuka i Veru posle toliko godina i kakve to tajne krije vinova loza saznaćemo već večeras od 20.05 na RTS 1, a gledaoci kanala Superstar od ponedeljka će moći da uživaju u nastavku melodrama pitke poput najlepšeg vina.

Pročitajte još  IGRA SUDBINE: HIT! Stevan Piale OTKRIVA – EVO kada će Luka OSTAVITI SOFIJU!

– Dovoljan razlog da pogledate ovu seriju jeste prilika da doživite svu snagu i energiju koju ljudi koji se bave vinogradarstvom ulažu da bi svoja vina učinili najboljim. To nije samo posao. To je način života. Nije bilo serije koja se bavila ovom temom. Sigurna sam da će gledaocima biti zanimljivo da otkrije “Tajne vinove loze” – poručila je Sloboda Mićalović.  

Foto Printskrin

Advertisement