Connect with us

Featured

Vikend sa ćaletom, epizoda 1: SUSRET oca i sina POSLE pet godina!

Published

on

Vikend sa ćaletom je sedmodelna serija nastala od istoimenog filma reditelja i scenariste Miroslava Momčilovića. Glavne uloge tumače Nenad Jezdić, kao Kašika, Branislav Bane Vidaković kao Bata Konj i Vasa Vraneš kao Kašinkin sin Ognjen.

Nenad Jezdić junak filma VIKEND SA ĆALETOM otkriva ZAŠTO NE SMETE propustiti njegovu NAJLUĐU i NAJBOLJU ULOGU!

U 1. epizodi serije koja je na programu u ponedeljak 25. januara na kanalu Nova S od 21.00 videćemo šta će učini čovek kada sazna da ima rak i da mu je ostalo dva-tri meseca života? Odgovor na to pitanje Milovan Mitrović-Kašika pokušava da pronađe u druženju sa svojim jedanaestogodišnjim sinom, Ognjenom.

HIT! Zvezde serije IGRA SUDBINE oduševile SRBIJU! A evo i KAKO! OVO niko nije OČEKIVAO!

Ono što komplikuje stvar u tom druženju je jaz koji je među njima nastao u odsustvu kontakta koji je trajao pet godina. Razlog za nedostatak kontakta je sudska zabrana da Kašika prilazi bivšoj ženi i sinu zbog nasilja u porodici. Bivša žena zbog bolesti Kašike, dozvoljava sinu Ognjenu da provede vikend sa ocem.

IGRA SUDBINE: TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u NOVIM EPIZODAMA! Mila i Aleksa RASKIDAJU? Sledi VELIKA TUČA!

Kašika ostavlja sve svoje poslove da bi proveo vikend sa svojim sinom i da bi se sa njim zbližio. Da bi se prevazišao jaz otac i sin trebalo bi najpre da se upoznaju. To upoznavanje ne ide baš glatko.

Siže serije:

Nenad Jezdić
Nenad Jezdićkao Kašika

Kašika je sredovečni beogradski kriminalac, pripadnik stare škole, zarobljen u vremenu kada je bio u punoj snazi. On žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka. S obzirom da ga nije viđao pet godina jer je zbog ’malih komplikacija’ imao zabranu prilaska dečaku, Kašika pokušava da po ubrzanom kursu u sina utisne sve ono što on smatra važnim za život i preživljavanje na ulici i da istovremeno iz malog istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno.

Ognjen, odrastao u savremenom wi-fi okruženju, iz virtuelnog, munjevito, bez vremena da dođe do daha, upada u podzemni svet svog oca koji pokušava nemoguće – da u nekoliko dana isporuči svu toplinu, iskustvo i mudrost koje poseduje, istovremeno pokušavajući da kao ’pravi beogradski šmeker’ od malog sakrije svoju bolest…

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement