Connect with us

Featured

VOJIN ĆETKOVIĆ je morao da uradi OVO da bi igrao u filmu ZONA ZAMFIROVA

Published

on

Vojin Ćetković

OVO sigurno NISTE znali za film ZONA ZAMFIROVA: Nećete verovati šta je VOJIN ĆETKOVIĆ morao da uradi da bi dobio ulogu MANETA!

PROČITAJTE JOŠ: HIT! EVO kako izgleda MILICA PAVLOVIĆ kao JELENA MARJANOVIĆ u seriji PEVAČICA! (FOTO)

O filmu reditelja Zdravka Šotre “Zona Zamfirova” znamo skoro sve. Proglašen je za najgledaniji srpski film svih vremena. Zahvaljujući ovom ostvarenju, Katarina Radivojević, Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović postali su velike glumačke zvezde. Od tog doba nižu samo uspehe na malom i velikom ekranu.

Ono što mnogi ne znaju jeste da je Vojin Ćetković morao mnogo da se pomuči da bi odigrao ulogu Maneta.

PROČITAJTE JOŠ: Sledi veliki ŠOK u seriji IGRA SUDBINE! Aleksa će PREVARITI MILU! A evo i sa kim!

Naime, Šotra ga je tokom snimanja bacio na teške muke. Iako je odabran za glavnu ulogu, Vojin nije znao da će pred kamerama morati da pokaže svoje umeće u folkloru. Problem je bio u tome što popularni glumac nije vešt u plesu i što nije znao da odigra kolo koje je zahtevala jedna scena.

Vojin Ćetković u filmu „Zona Zamfirova“

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Miljana Gavrilović OTKRIVA – Hoće li biti nastavka serije FOLK?

– Šotra je u scenariju napisao za Maneta: “Vidi ovog, ovaj je pravi majstor kako igra”. Ja mu kažem: “Dobro, Šotra, kako ću ja ovo da odglumim?”, a on mi odgovara: “Idi na folklor”. I tako sam svake večeri išao na časove i to kod nekog badže koji mi je dodelio da vežbam komplikovano, starinsko kolo.

Onda dođem posle 10 dana na snimanje i Šotra me pita: “Jesi li uvežbao kolo?”, a ja kažem: “Jesam”. Zatim Nikoli Đuričku i ostalima objasni šta treba da rade, i oni za 15 sekundi odigraju ono što sam ja 10 dana vežbao. Kažem sebi: “Nema veze, sada ću da pokidam”. I krene snimanje, i ja odigram – rekao je Ćetković, u jednoj emisiji, ne sluteći kakav šok će doživeti posle snimljene scene.

PROČITAJTE JOŠ: Posle filma i serije TOMA stiže film SILVANA!

– Odem do Šotre i kažem mu: “Daj mi da vidim kako sam odradio scenu”. On premota snimak i ja shvatim da je me je slikao do grudi. Kaže mu: “Jesi li lud? Svakog dana snimam 12 sati, nekada i više, a posle toga idem na folklor. Ne znam gde sam, budim se u pet ujutru a ti mi ne slikaš noge”. Na to će on: “Ajde, bogati, videlo bi se da ne znaš, ovako se vidi da znaš…” – priseća se Ćetković kako je ničim izazvan naučio da igra kolo.

Foto printscreen/Youtube

Advertisement