Connect with us

Top Story

Nataša Drakulić za FILM&TV OTKRIVA: Stižu UBICE MOG OCA 6! A evo i KADA!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Snimanje pete sezone serije „Ubice mog oca“ uveliko traje. Vuk Kostić, Marko Janketić, Nina Janković Dičić, Tihomir Stanić – svi su u svojim ulogama već nekoliko nedelja. A  iz sezone u sezonu pridružuju se i novi likovi. Tako se ekipi prodružio i Goran Šušljik.

Pročitajte još VUK KOSTIĆ otkriva KOJI MU JE LIK DRAŽI – Jakovljević (Ubice mog oca) ili Sparta (Južni vetar)! Pogađate?

Goran Šušljik je novi član pete sezone i on igra jednog od advokata, a koja je njegova konkretna uloga saznaćete kad krene emitovanje – kaže za Film&TV scenaristkinja Nataša Drakulić.

Prema njenim rečima u petoj sezoni biće dosta osvrta na prošlost, pa ćemo verovatno saznati više o ocu inspektora Aleksandra Jakovljevića.

Pročitajte još ŠOK! Olja Lević OTKRIVA – Zbog OVOGA ću postati veća KUČKA čak i od SOFIJE! A evo i ZAŠTO!

– U sledećoj sezoni imaćemo dosta segmenta prošlosti i rekonstrukcija. Već smo dosta tih scena uradili i mnogo mi se dopada kako izgledaju. Neke glumce smo podmlađivali da bi bilo autentično i priča će se apsolutno razjasniti – otkriva Drakulićeva, dodajući da je još jedna od premijera kojoj se i te kako raduje ona koju će film „Dara iz Jasenovca“ imati 5. februara u SAD. 

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 9: ŠOK! Vera OTKRIVA Marku da mu je Vuk OTAC!

– Beogradska premijera biće 22. aprila, a u Sjedinjenim državama već za koji dan. Film je raspoređen po bioskopima širom Amerike i to nas baš raduje – kaže na kraju razgovora naša sagovornica.

Kada je reč o daljim planovima za „Ubice mog oca“ od ranije je poznato da će šeste sezone biti, a u razgovoru za naš portal Nataša Drakulić otkriva i kada bi se mogao očekivati početak snimanja.

Pročitajte još HIT! Aca Lukas dobija FILM i SERIJU! Evo KO će GLUMITI slavnog PEVAČA!

– Ako nam situacija sa koronavirusom ne bude pokvarila planove, do kraja godine počeli bismo rad na šestoj sezoni „Ubica“. Ipak, u ovo vreme to zavisi od mnogo faktora, a najviše od situacije sa pandemijom Covid-19 virusa  – otkriva Nataša Drakulić.

Zabranjeno preuzimanje teksta ili dela teksta bez navođenja izvora

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement