Connect with us

Top Story

Tajne vinove loze, epizoda 10: Vera PRIZNAJE Vuku da MISLI na njega, on odlučuje da OSTAVI Jelenu!

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 10 na programu je u petak (29. januara) od 21.00 na Superstar TV i u utorak (2. februara) od 20.05 na RTS 1.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – SAZNAJEMO: Snima se DRŽAVNI SLUŽBENIK 3! Evo kada pada PRVA KLAPA!

Nemanja, Verin sin koji studira u Beogradu, doživeo je napad. Kada je za to saznala, Vera sa Vukom odmah odlazi u Beograd. Tamo sina zatiče u bolnici.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Strahinja iz serije IGRA SUDBINE – u SUZAMA! Posle OVOGA više NIKAD neće biti ISTI!

Doktorka je uverava da nije ništa strašno, ali da Nemanja mora da ostane preko noći u bolnici da bi ispratili njegovo stanje. Vuk sa Verom provodi noć u čekaonici.

PROČITAJTE JOŠ: Sloboda Mićalović: Za dlaku joj je IZMAKLA uloga ZONE ZAMFIROVE. A evo i ZAŠTO

Anja primećuje da se sa Markom nešto čudno dešava. Ona ga pita o čemu se radi i nudi mu da joj se poveri, a on joj odgovara kontrapitanjem: “šta se dešava između tebe i Jovića”.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 9: ŠOK! Vera OTKRIVA Marku da mu je Vuk OTAC!

Jelena šizi jer joj se Vuk ne javlja na telefon. Govori Ruži da joj je dosta da bude ponižavana u životu.

Na obali jezera, Anja priznaje Marku da je sa Jovićem u vezi. Da se to dogodilo spontano tokom jedne njegove poslovne posete Parizu, u vreme kada je ona tamo studirala. Izašli su jednog dana na večeru i tada je sve počelo. Moli ga da to ostane među njima, jer za njihovu vezu niko ne zna.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Olja Lević OTKRIVA – Zbog OVOGA ću postati veća KUČKA čak i od SOFIJE! A evo i ZAŠTO!

Žuti nastavlja da navaljuje da se Radule vrati kriminalu, ali on mu kategorički odgovara da je to za njega završena priča.

Po dolasku u Rajačke pimnice, Vuk i Vera prvi put pričaju o prošlosti. On joj otkriva da je došao na jug kada je raskinuo sa Jelenom i da nije znao da je trudna.

PROČITAJTE JOŠ: Sloboda Mićalović OTKRIVA: Evo ZAŠTO ne smete PROPUSTITI seriju TAJNE VINOVE LOZE!

Priznaje da ga je Radule ucenio da mora da je oženi, ali da je svaki dan mislio na nju. Žao mu je što se njihova priča završila na ružan način, ali da mu je drago što može sada da je gleda i da priča sa njom.

Vera mu odgovara da i ona nije prestala da misli na njega, ali da to ne znači da može da se vrati kada hoće.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Goran Bogdan KRVAV i sa MODRICAMA – U ZATVORU! O čemu je REČ?

Jelena dočekuje Vuka oštrim rečima: “setio si se da imaš kuću, pa si rešio da nas malo posetiš”. Vuk joj odgovara da ne može više da živi sa njom i da je odlučio da ode. Ona mu odgovara da bi mu bolje bilo da malo odspava, a zatim se zatvara u kuhinju i plače.

U seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement