Connect with us

Top Story

Tajne vinove loze, epizoda 9: ŠOK! Vera OTKRIVA Marku da mu je Vuk OTAC!

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 9 na programu je u četvrtak (28. januara) od 21.00 na Superstar TV i u ponedeljak (1. februara) od 20.05 na RTS 1.

PROČITAJTE JOŠ: Sloboda Mićalović OTKRIVA: Evo ZAŠTO ne smete PROPUSTITI seriju TAJNE VINOVE LOZE!

Paunov čovek Dare naređuje javnoj tužiteljki da dođe do informacije da li je Vuk prijavio Radula policiji. Ona se u početku opire, ali on je podseća da je Paun sredio da dođe do mesta na kojem se sada nalazi.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO! Hoće li LUKA i SOFIJA RASKINUTI? Očekuje li nas IZNENAĐENJE?

Zoran u manastiru dolazi u iskušenje prilikom čišćenja prostorije u kojoj stoji alkohol. Otvara flašu vina i počinje da pije.

PROČITAJTE JOŠ: Sloboda Mićalović: Za dlaku joj je IZMAKLA uloga ZONE ZAMFIROVE. A evo i ZAŠTO

Reditelj govori Jeleni kako već izvesno vreme snima kratke dokumentarce o izuzetnim ljudima koje sreće. Ubeđena da od nje hoće da traži novac, Jelena govori “samo reci koliko, nije problem ako ti treba keš”. Međutim, on želi da snimi dokumetarac o njoj!

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Olja Lević OTKRIVA – Zbog OVOGA ću postati veća KUČKA čak i od SOFIJE! A evo i ZAŠTO!

Radule poklanja Ruži čuvenu sliku “Bašta ispred kuće”, za koju se odavno priča da je ukradena. On joj kaže da ima ljude na raznim mestima i da je to tek mali znak pažnje.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE: TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u NOVIM EPIZODAMA! Mila i Aleksa RASKIDAJU? Sledi VELIKA TUČA!

Marko napokon saznaje istinu o svom poreklu. Vera mu teška srca priznaje da je Vuk njegov otac. Htela je da mu kaže kada je saznala da čeka njegovo dete. Međutim, zatekla ga je sa drugom ženom koja je takođe bila trudna, pa je odustala.

U seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement