Connect with us

Top Story

ŠOK! Nada i Strahinja UMIRU?! EVO šta ih ČEKA u nastavku serije IGRA SUDBINE!

Published

on

Nada i Strahinja, junaci serije „Igra sudbine“ proteklih nedelja prošli su kroz pravi pakao. Ipak, snažna ljubav i pozitivna energija pomogli su im da prebrode sve krize i da se suoče sa velikim životnim bolom. Kao što znamo, nada je izgubila bebu. Trebalo je vremena dok su se ona i Strahinja pomirili sa time što im je priredila Sofija. Ipak, rešili su da se ne svete. Okrenuli su glavu ka budućnosti. A tamo su pronašli nadu i želju da ponovo pokušaju.

Pročitajte još ŠOK! Strahinja iz serije IGRA SUDBINE – u SUZAMA! Posle OVOGA više NIKAD neće biti ISTI!

Već smo videli da im je Ada Kanački u svojoj nesebičnosti odmah priskočila u pomoć. Rešena da ne dozvoli Nadi da „potone“ poslala ih je kod akademika koji je svojevremeno bio zadužen i za Adinu trudnoću. Strahinja i Nada su tamo povratili i veru, i sada rade na tome da ponovo dobiju bebu. I prirodnim putem, ali i uz pomoć medicine.  dok svi nestrpljivo iščekujemo da vidimo hoće li u tome uspeti, glumac Ammar Mešić, gostujući u jutarnjem programu na TV Prva, nagovestio je šta nas očekuje u nastavku serije.

Pročitajte još  Igra sudbine 223. epizoda – KONAČNO! Mila i Aleksa imaju DIVNE VESTI! ODUŠEVIĆETE SE!

– „Igra sudbine“ vratila mi je veru u glumu. Zahvalan sam Smart medija produkciji, Svetlani Drinjaković i Žarku Jokanoviću što su nam podarili ovako divnu seriju. Kao i na tome što su okupili ovako sjajnu glumačku postavu. To su moji prijatelji i druga porodica – poručio je Mešić, dodajući da o nastavku serije ne sme mnogo da otkriva, ali je ipak radoznalim gledaocima dao mali nagoveštaj.

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 10: Vera PRIZNAJE Vuku da MISLI na njega, on odlučuje da OSTAVI Jelenu!

– Pa… Nada i Strahinja umiru – šokirao je prvobitno Ammar voditeljku, a verujemo i dobar deo gledalaca, a zatim dodao – Šalim se. Naravno da ne umiru. U principu, ne bih smeo ništa da kažem. Uvek kada me to pitaju kažem „Pozovite Žarka, pa ga pitajte“. Međutim, mogu da vam otkrijem samo ovo. Nadi i Strahinji će se u nastavku dogoditi nešto jako lepo.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Serija PEVAČICA dobila DRUGU SEZONU! A evo i KADA stiže na male ekrane!

Voditeljka je tada pitala glumca da li je reč o tome da će oni konačno dobiti bebu, na šta je on dao veoma zanimljiv odgovor.

– Pa ne mora to da bude jedino lepo što može da im se dogodi. Može da bude i nešto drugo. Pa vi razmišljajte šta je to (smeh).

Pročitajte još Nataša Drakulić za FILM&TV OTKRIVA: Stižu UBICE MOG OCA 6! A evo i KADA!

A mi vas pitamo – šta bi to moglo biti? Možda će se Nada i Strahinja venčati?

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 9: ŠOK! Vera OTKRIVA Marku da mu je Vuk OTAC!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement