Connect with us

Featured

ŠOK! OTKRIVAMO – Hoće li Mila i Luka iz serije IGRA SUDBINE ponovo biti ZAJEDNO!

Published

on

Olja Lević, 30-godišnja Kruševljanka, postala je jedna od najomiljenijih mladih domaćih glumica. Popularnost joj je donela Mila iz serije “Igra sudbine”, a ona ne krije da uživa u svakoj sceni dok igra ovu devojku.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 NAJPOPULARNIJIH srpskih GLUMACA u prethodnoj deceniji. NEĆETE VEROVATI KO je u TOP 3!

– Neki mi kažu da sam ista Mila, dok drugi misle da sam potpuna suprotnost. Ali, sve u svemu imamo dosta sličnosti – rekla je nedavno Olja.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! On je ZLOTVOR u seriji IGRA SUDBINE, a TATA mu je ZVEZDA TAJNE VINOVE LOZE! NIKADA nećete pogoditi O KOME JE REČ!

Na početku serije “Igra sudbine” snimala je više sa Stevanom Pialom, jer su njih dvoje bili par u seriji. A onda se Mila zaljubila u Aleksu, pa joj je partner postao Luka Raco.

PROČITAJTE JOŠ: MOJ ROĐAK SA SELA je jedna od NAJGLEDANIJIH serija, a NEĆETE VEROVATI zašto je prekinuta! ŠOKIRAĆETE SE!

Obojica su, kaže, dobri momci. Sa Stevanom je sarađivala pre desetak godina u seriji “Selo gori, a baba se češlja”, dok sa Lukom radi prvi put.

https://www.instagram.com/p/B94TPg6ptIg/?igshid=lpjed9unv8sh

– I Luka i Stevan imaju svoj poseban šarm, humor, tako da je uživanje da radim sa njima – rekla je nedavno Olja Lević, dodajući da je za Luku veže veliko prijateljstvo.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Ada Kanački će doživeti OGROMNU PROMENU u novim epizodama serije IGRA SUDBINE! EVO o ČEMU JE REČ!

– Luku i mene publika izuzetno voli. Mi smo im omiljeni par. Luka je jedan divan dečko, stvarno sve najbolje o njemu mogu da kažem. Uvek se nađe tu kad god treba nešto da se pomogne, pravi je prijatelj. On je dečko sa merom, sa dobrim stavom – navela je Olja.

PROČITAJTE JOŠ: Glumac Branislav Jerković OTKRIVA SVE o novim epizodama serije TAJNE VINOVE LOZE: Evo šta je DUŠAN spremio VUKU i ANJI!

Mada su Mila i Luka odavno raskinuli u seriji, postoji mogućnost da ih ponovo vidimo zajedno. Njih dvoje se neće pomiriti, niti bi Mila zbog njega ostavila Aleksu. Međutim, ukoliko se scenarista Žarko Jokanović bude držao originalne priče, postoji mogućnost da ih ponovo vidimo zajedno. A evo i kako.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Miloš Biković UOPŠTE nije bio planiran za JUŽNI VETAR! Evo KO je trebalo da bude MARAŠ!

U seriji “Nuevo rico, nuevo pobre” u jednom trenutku radnja se vraća na početak. Gledaoci su imali priliku da saznaju kada su Ivan i Luka došli u prestonicu, počeli da žive kod Pančete i kako su se upoznali Mila i Luka.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 12: Kristina je UPUCALA Radula! Hoće li PREŽIVETI?

Oni koji su od početka pratili seriju, znali su da je Nada bila zaljubljena u Luku. Tom delu je u kolumbijskoj verziji posvećena velika pažnja. Ona je, zapravo, prva upoznala Luku i na prvi pogled se zaljubila u njega. Ali, Luki se dopala više njena sestra…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement