Connect with us

Featured

MOJ ROĐAK SA SELA je jedna od NAJGLEDANIJIH serija, a NEĆETE VEROVATI zašto je prekinuta! ŠOKIRAĆETE SE!

Published

on

“Moj rođak sa sela”, legendarna domaća serija, ostvarivši rekordnu gledanost svrstana je među najuspešnije u poslednjih 20 godina. Priču o našoj stvarnosti i životu na selu zavoleli smo pre 13 godina na prvo gledanje.

PROČITAJTE JOŠ: Glumac Branislav Jerković OTKRIVA SVE o novim epizodama serije TAJNE VINOVE LOZE: Evo šta je DUŠAN spremio VUKU i ANJI!

Scenarista Radoslav Lale Pavlović ne zna da objasni otkud ovolika popularnost. Ali, činjenica je da se sa svakom reprizom sa istim žarom prati život potpukovnika Milomira Vranića i porodice Drakčeta Maleševića.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Ada Kanački će doživeti OGROMNU PROMENU u novim epizodama serije IGRA SUDBINE! EVO o ČEMU JE REČ!

– Nadao sam se uspehu serije. Pre emitovanja, kad ste nemoćni da utičete na dalju sudbinu svog rada, pognete glavu i čekate. Udariće vas ili će vas pomilovati. Desilo se da sam imao sreće – rekao je svojevremeno Radoslav Pavlović.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – ŠOK! Višnja je UDATA! A evo i ZA KOGA! Od njega se PLAŠI CELA SRBIJA!

Scenarista i autor kaže da je hteo da naslika ljude u Srbiji onakve kakve ih vidim. U koloritu, složenosti, dubini, i da ispriča priču onako kako je njegovo srce prepoznaje.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 12: Kristina je UPUCALA Radula! Hoće li PREŽIVETI?

– Trudio sam se da pišem u slojevima, i za pasivno oko i za sladokusce, tako da serija može iznova da se gleda. Gledaoci su je prihvatili i, evo, živi već godina – izjavio je Pavlović.

PROČITAJTE JOŠ: Olga Odanović: NISAM htela da igram ZLATANU! A evo i ZAŠTO!

Na pitanje da li će biti treće sezone serije “Moj rođak sa sela”, Radomir je odgovorio:

– Neće, zato što RTS nema nikakvog interesa. Niti ko zove, niti ja pitam. Siguran sam da kad bih otišao s tim predlogom, u RTS bi me gledali u čuđenju i sa sažaljenjem. Pre nekoliko meseci me je zvao direktor programa i predložio da se „džentlmenski“ dogovorimo da smanjim procenat koji dobijam od repriza, inače neće emitovati seriju “Moj rođak sa sela”. Odgovorio sam mu da to nije realno i da puste nešto drugo. Međutim, nekim čudom, emituje se – otkrio je svojevremeno Pavlović.

Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement