Connect with us

Featured

HIT! On je ZLOTVOR u seriji IGRA SUDBINE, a TATA mu je ZVEZDA TAJNE VINOVE LOZE! NIKADA nećete pogoditi O KOME JE REČ!

Published

on

Serija „Igra sudbine“ diže prašinu i rejtinge već čitavu godinu, a u tome do sada nije imala ravnog. Međutim, hit koji joj je dorastao – konačno je rođen! Reč je o seriji „Tajne vinove loze“, koja je za kratko vreme privukla veliku pažnju publike.  Međutim, ove dve serije, osim što obe pripadaju žanru telenovela, povezuje još jedna neraskidiva karika. Ona koju čine otac i sin. Otac Branko Jerinić koji u seriji „Tajna vinove loze“ igra Veljka. I njegov sin Pavle Jerinić koji se u seriji „Igra sudbine“ proslavio rolom zlotvora Matije.

Pročitajte još MOJ ROĐAK SA SELA je jedna od NAJGLEDANIJIH serija, a NEĆETE VEROVATI zašto je prekinuta! ŠOKIRAĆETE SE!

Kada su ranije Pavla pitali da li je odgovorno i teško nositi breme glumačke porodice sa dugom istorijom, glumac koji je diplomirao 2009. u klasi Biljane Mašić je odgovorio:

– Nije, jer to ne osećam kao breme. Iako jeste gluma to što vezuje Cigu, Branka i mene, mislim da su poslovne i društvene okolnosti potpuno različite za sve, pa tako svako ima i svoj put. Možda mi je samo taj naš niz dao jaču radnu etiku i profesionalizam – odnos prema poslu.

Pročitajte još Glumac Branislav Jerković OTKRIVA SVE o novim epizodama serije TAJNE VINOVE LOZE: Evo šta je DUŠAN spremio VUKU i ANJI!

Inače, Branko je tumačio i lik Vojvode Stepe Stepanovića u seriji „Kralje Petar I“ 2019. godine, a interesenatno je da su otac i sin zajedno glumili u ovom ostvarenju. Pavle je tumačio lik jednog od vojnika.

Pročitajte još ŠOK! Ada Kanački će doživeti OGROMNU PROMENU u novim epizodama serije IGRA SUDBINE! EVO o ČEMU JE REČ!

– Nismo imali zajedničke scene. Što se njega tiče, uopšte nemam tremu. Potpuno je zreo glumac, osim već dokazanog dara, vrlo je vredan i profesionalan. S Petrom je ranije radio, dobro se poznaju i odlično funkcionišu i siguran sam da su uradili kvalitetan posao – rekao je Branko ranije o svom sinu.

Foto Printskrin

Advertisement