Connect with us

Top Story

Marko Vasiljević OTKRIVA – Da li mu je smetalo što mu je SLOBODA MIĆALOVIĆ majka u seriji TAJNE VINOVE LOZE!

Published

on

Tajna vinove loze”  trenutno je najpopularnija domaća serija u zemlji.  Svake večeri na RTS 1 i na SUPERSTAR TV, gledaoci mogu da prate drame i borbe dve vinogradarske porodice.

Pročitajte još IGRA SUDBINE ili TAJNE VINOVE LOZE? Koja serija je BOLJA? Glasajte U TEKSTU!

Starijeg Verinog (Sloboda Mićalović) sina – Marka Smiljanića, preduzetnika, koji je obnovio stari očev i dedin vinograd i desna je ruka svojoj majci, glumi mladi Marko Vasiljević. 

Rođen je u Vrbasu 1991. godine. Glumu je diplomirao 2014. godine na Akademiji umetnosti Univerziteta u Novom Sadu. Do sada smo ga gledali u filmu “Zaspanka za vojnike” i seriji “Ubice moga oca”. Kaže da ga gledanost kada nešto radi nikada ne zanima, ali ovog puta ga je prijatno iznenadila.

PROČITAJTE JOŠ OTKRIVAMO – Ko je GLUMICA koja igra LINU u seriji Tajne vinove loze?

„Mi smo se trudili pored ovakvih zapleta da to ne bude klasična sapunica, nego da to bude nešto životno što većina ljudi može da prepozna u nekim odnosima i situacijama. Recimo ne moramo svi biti tajkuni da bismo osetili život na svojoj koži.“ ispričao je Marko.

Lik kojeg tumači – Marko Smiljanić, ne voli laž i preke je naravi. Ljubomoran je na bilo kog muškarca koji se približi Veri. Majka je za njega svetica.

PROČITAJTE JOŠ IGRA SUDBINE – nove epizode: Sofija sprema UDARAC za Adu i Luku – PRAVO U GLAVU! Ali NEKO će joj DOĆI GLAVE! KO?

„Taj dečko je odrastao kako je odrastao i preuzima na sebe neku odgovornost koju možda nije planirao u životu da mu se desi i kroz seriju gledamo na koji način se on nosi s tim“, rekao je mladi glumac o svom liku.

Prvobitno je video kao izazov to što će glumiti sina Slobode Mićalović, zbog male razlike u godinama.Ali kako se snimanje odvijalo uspeli su da se prilagode i povežu.

PROČITAJTE JOŠ Tijana Maksimović, ŽAKLINICA iz hita IGRA SUDBINE za FILM I TV OTKRIVA – EVO kako zamišljam KRAJ SERIJE!

„Sa Slobodom je bilo predivno igrati. Mada je u početku svima bilo pitanje kako će to izgledati, i produkciji i njoj i meni, jer je razlika u stvarnom životu između nas dvoje 8 ili 9 godina, a morali smo da igramo majku i sina. Ali s obzirom da je meni majka mlada, ja sam nekako iz tog odnosa najviše povukao paralelu. Jer meni Sloba u seriji koliko god jeste majka, s druge strane mi je najveći oslonac i najbolji prijatelj u životu. Stvarno je velika privilegija imati nekog kao što je Sloboda Mićalović za partnera na snimanju.“, podelio je svoje iskustvo Marko Vasiljević i dodao da mu je rad sa celom ekipom ostvarenje sna.

„U jednom trenutku sedim u kadru sa Vojinom Ćetkovićem i Darom Džokić i ja sam nasmejan, ali ja ne moram tu ništa da glumim jer moj osmeh dolazi iz privatnih razloga. Ja sam srećan što sam sa njima, a odrastao sam gledajući ih. Svi glumci su maestralni i imao sam mnogo da naučim od njih.“

PROČITAJTE JOŠ ŠOK – IGRA SUDBINE: VUKAŠIN ima ŽENU! A evo i KO je ONA! Iznenadićete SE!

S obzirom da je u životu imao iskustva sa raznim poslovima i privatno se bavi gajenjem oraha, scene u vinogradu mu nisu predstavljale izazov.

„Imam iskustva sa „zemljanim“ radovima. Odrastao sam tako i ceo život se bavio raznim poslovima.Značilo mi je da znam šta se radi uopšte u vinogradu, da ne bude samo da šetamo kroz njega.“, ispričao je glumac i dodao da se nada i zbog sjajnih reakcija publike očekuje drugu sezonu popularne serije.

Foto Promo

Advertisement