Connect with us

NE PROPUSTITE

PREDSTRAŽA stiže na kanal SCI FI! Treća sezona premijerno od 9. februara utorkom u 21.00!

Published

on

Treća sezona serija koja ima sve veću armiju obožavalaca, Predstraža (The Outpost)premijerno se prikazuje na Balkanu 9. februara u 21.00 na kanalu SCI FI.  Nove epizode emitovaće se  utorkom.

Ova popularna američka serija ponovo je kompletno snimana i montirana u Srbiji, pri čemu je korišćen kompleksan studijski set i brojne lokacije, među kojima su: Kalemegdan, Smederevska tvrđava, Petnička pećina kod Valjeva, klisura reke Vratne u istočnoj Srbiji.

Pročitajte još HIT! DARA IZ JASENOVCA pustoši AMERIČKE BIOSKOPE! Evo koliko AMERIKANACA je do sada videlo film o SRPSKOM STRADANJU!

U ovoj avanturističkoj fantaziji glavnu ulogu tumači Džesika Grin kao Talon, jedina preživela iz rase poznate pod nazivom Crna krv (Blekblads). U prvoj sezoni njenih avantura videli smo kako se Talon sveti za masakr izvršen u njenom selu od strane bande plaćenih ubica, dok se u drugoj sezoni susreće sa novim pretanjama. U trećoj sezoni nju je izdala njena spostvena vrsta. Ona pokušava da izmiri svoje prijatelje, ljude, sa nasleđem Crne krvi. Dok saznaje više o svojoj izgubljenoj porodici, Talon mora da razlikuje istinu od prevare da bi rešila misteriju svog porekla.

Peđa Bjelac u seriji PREDSTRAŽA

Pročitajte još TOP 10 NAJPOPULARNIJIH srpskih GLUMACA u prethodnoj deceniji. NEĆETE VEROVATI KO je u TOP 3!

Brojni filmski radnici iz Srbije učestvovali su u stvaranju 3. sezone serije Predstraža, među kojima su glumci: Predrag Bjelac, Radivoje Bukvić, Tijana Upčev, Dragan Mićanović; kostimograf Ivana Vasić Ingliš, reditelj Milan Todorović, direktor fotografije Igor Šunter i mnogi drugi.

Treća sezona serijePredstraža sastoji se od 13 epizoda čije je emitovanje planirano širom sveta: u SAD-u, Velikoj Britaniji, Africi i Evropi, uključujući Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju na kanalu SCI FI.

Izvršni producenti su kreatori serija Zvezdana kapija i Zvezdana kapija SG-1, Din Devlin i Džonatan Glasner. Tvorci serije i Electric Entertainment izvršni producenti su Kajnan Grifin i Džejson Foler, zaslužni za stvaranje filmskog serijala Mitika. Dženifer Grifin iz Arrowstorm Entertainment i Džonatan Ingliš iz kompanije Balkanic Media su takođe producenti.

Pročitajte još Glumica Vanja Nenadić za FILM I TV OTKRIVA – Hoće li biti DRUGE sezone TAJNE VINOVE LOZE? Ali NE SAMO TO!

Tijana Upčev u seriji PREDSTRAŽA

Predstraža vraća sa na kanal SCI FI sa trećom sezonom u utorak, 9. februara od 21.00.

Foto: Aleksandar Letić / NBCU International / Electric Entertainment

Foto Promo

Advertisement