Connect with us

TV

ČETIRI RUŽE – Evo KADA i na kojoj TV ćemo gledati novu DOMAĆU SERIJU! (VIDEO)

Published

on

Četiri ruže, domaći film u režiji Vasilija Nikitovića, imale su TV premijeru u novembru na televiziji Prva. Ova krimi-drama sa elementima komedije bila je pretprošle godine tokom prvog vikenda prikazivanja najgledanije ostvarenje u najvećim bioskopima u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ: Glumica Vanja Nenadić za FILM I TV OTKRIVA – Hoće li biti DRUGE sezone TAJNE VINOVE LOZE? Ali NE SAMO TO!

Istoimena serija od šest epizoda biće premijerno emitovana na TV Prva od 16. februara, utorkom i sredom od 21.50.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze: TOP 4 teorije KO JE UBIO TEODORU – Zoran, Vuk, Paun ILI…

“Četiri ruže” prati jednog običnog čoveka koga je noćna džungla velikog grada privukla svojim čarima i porocima. Njegova sudbina isprepletena je sa nekoliko paralelnih priča smeštenih u ambijent noćnog života Beograda. A on će nam otkriti dileme i ideje sa kojima se svaki čovek susretne pre ili kasnije.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 NAJPOPULARNIJIH srpskih GLUMACA u prethodnoj deceniji. NEĆETE VEROVATI KO je u TOP 3!

Kroz “Četiri ruže” pratimo urbani mozaik gradskih likova koje će tokom jedne noći povezati neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Iza kulisa istoimenog noćnog kluba, naći će se jedan običan čovek. U pokušaju da pobegne od svega, on shvata da će uspeti samo ako u pomoć pozove ono što je u međuvremenu izgubio – ljubav, iskrenost i veru.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Miloš Biković UOPŠTE nije bio planiran za JUŽNI VETAR! Evo KO je trebalo da bude MARAŠ!

Šule u Beograd dolazi iz provincije, i već prvog dana uz posao obezbeđenja u lokalnom klubu, dobija nadimak Tarzan. U želji da bude deo gradske ekipe, on postaje “momak za sve”. Ispunjava svaki zahtev nadređenih. Tarzan želi da stekne poverenje svih. To će mu donekle i poći za rukom, i niko neće naslutiti da se iza njegovog pitomog lica krije velika tajna.

PROČITAJTE JOŠ: Peđa Bjelac za FILM i TV o novoj sezoni serije PREDSTRAŽA – Voleo bih da me ubiju, pa da se vratim kao ZOMBI!

Kada na beogradske ulice padne noć, klub “Četiri ruže” otvoriće svoja vrata. Ka njemu će se sa periferije grada uputiti četiri devojke da proslave ugradnju silikona. Tu su večiti student Momčilo, fatalna glumica Tijana, vidovita Biki i ostala otkačena ekipa iz kraja. Svaka noć u klubu Četiri ruže pamtiće se po nečemu. Međutim, baš ova noć, u kojoj Tarzan iznenada nestaje, za sobom će povući niz događaja koji će do jutra svima njima promeniti živote.

U seriji igraju Dragan Gagi Jovanović, Srđan Žika Todorović, Boris Milivojević, Miloš Samolov, Milutin Milošević, Gordan Kičić, Nada Macanković, Sonja Kolačarić, Dragana Dabović i drugi.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement