Connect with us

Top Story

Kaljave gume, epizoda 2: Vesna NASTAVLJA tajno FLERTOVANJE sa Robertom. Šta li će joj reći sin?

Published

on

“Kaljave gume”, nova domaća serija, prikazuje se vikendom na RTS 1. Prva epizoda je na programu u nedelju, 14. februara, od 20 časova.

PROČITAJTE JOŠ: Lidija Vukićević za Film i TV OTKRIVA OGROMNU TAJNU o PANČETI i MILEVI! Evo O ČEMU JE REČ!

Vesna se pridružuje besplatnom času računara za starije. Tamo upoznaje našeg emigranta Staju Stajića, za koga se ispostavi da je Stefanov prijatelj.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Vino BAGRINA iz TAJNE VINOVE LOZE se služilo na TITANIKU! A ovu sortu UBILI su SRBI! Evo i KAKO!

Po povratku kući naleti na njihovu dečju dadilju Emu kako se ljubaka sa svojim dečkom Kevinom.

I dok se porodica Jovanović sprema za proslavu Dana zahvalnosti, Vesna pristaje da pričuva psa kod komšinice Peti. Ona planira da praznik provode u Meksiku s dečkom. Zauzvrat Peti časti Vesnu kompletnim paketom u salonu lepote.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 NAJPOPULARNIJIH srpskih GLUMACA u prethodnoj deceniji. NEĆETE VEROVATI KO je u TOP 3!

Staja, njegova ćerka, zet i unuci, pridružuju se Vesninoj porodici za Dan zahvalnosti. U međuvremenu, Vesna i Robert nastavljaju tajno flertovanje putem interneta preko skajpa.

Sinopsis serije: “Kaljave gume” su romantična komedija o beogradskoj 60-godišnjakinji Vesni. Posle suprugove smrti ona odlazi da provede neko vreme kod sina i snaje, koji žive u Kaliforniji. Sin je uspešan softverski inženjer, a snaja javni tužilac. Imaju dvoje dece i kućnu pomoćnicu koju su doveli u Ameriku da bi deca od malih nogu govorila srpski.

PROČITAJTE JOŠ: OVI domaći glumci su ODBILI uloge u KULTNIM filmovima i serijama i POKAJALI SE!

Posle inicijalnih problema s uklapanjem u američki način života, Vesna uz pomoć komšinice Pati, otkrije internet dejting i počinje da razmenjuje poruke sa muškarcima iz cele Amerike. Od svih joj se najviše dopadne Robert koji živi u Luizijani.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO kako STVARNO izgleda kuća iz serije Tajne vinove loze! Zanemećete od RASKOŠI (FOTO)

Režiju potpisuju Miodrag Ćertić i Raško Milatović. Scenaristkinja je Mia Ćertić, a glavne uloge igraju: Gorica Popović, Bojan Žirović, Jelena Stupljanin, Aida Torturo, Kris Malki, Jovana Gavrilović, Miki Krstović, Tanja Bošković i Goran Sultanović.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement