Connect with us

Featured

TAJNE VINOVE LOZE ili IGRA SUDBINE? Gledaoci su ODLUČILI! OVA serija je BOLJA!

Published

on

Serije “Igra sudbine” i “Tajne vinove loze” opčinile su TV gledaoce i ostvarile rekordnu gledanost.

PROČITAJTE JOŠ NA RUČKU KOD – Ministarke MILEVE! Lidija Vukićević za FILM I TV pravi svoj OMILJENI KOLAČ, i otkriva – OVO mu je JEDINA MANA!

Dogodovštine Ožegovića i Kanačkih duže od godinu mame uzdahe publike, a istom snagom sada su na našim malim ekranima zagospodarile dve vinarske porodice – Tomovići i Smiljanići. Mnogi gledaoci suočeni su izborom – koju seriju gledati? I upravo to pitanje postavili smo čitaocima portala FILM i TV! Najvatrenijim fanovima pružili smo priliku da se izjasne – koja im je serija draža?

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 22: Vuk PRIZNAJE Veri da NIJE bio u vezi sa Teodorom. Evo HOĆE li mu POVEROVATI

Tajne vinove loze ili Igra sudbine – koja vam je serija DRAŽA?

Za koga su se gledaoci u Srbiji opredelili? Za Adu Kanački i njenu ekipu, ili ime je priča o Veri Smiljanić i Vuku Tomoviću i njegovoj nesrećnoj ljubavi, ipak, bolje legla na dušu.

Serija “Igra sudbine” od januara prošle godine beleži neprekidan kontinuitet u odičnom rejtingu koji nikada nije spao ispod milion gledalaca po epizodi kako su nam objasnili sa TV Prva.

Pročitajte još VAŽNO! TAJNE VINOVE LOZE dobijaju NOVI TERMIN! Evo OD KADA i na KOM KANALU!

Podjednak uspeh zabeležila je i serija “Tajne vinove loze” čiju je premijeru na RTS 1 23. januara gledalo 1.800.000 gledalaca. Sa istim uspehom “Tajne vinove loze” emituju se i na Superstar TV. Ipak, jedna mora pobediti, a mi vas pitamo – koja će to biti?

I, prema ukupnim glasovima publike, posle sedam dana glasanja, odluka je konačno doneta. Ubedljivom većinom glasova, pobednik je serija „Tajne vinove loze„. Za nju je glasalo 63.09 odsto glasača, dok se za seriju „Igra sudbine“ opredelilo 36.91 odsto čitalaca.

Pročitajte još Lidija Vukićević za Film i TV OTKRIVA OGROMNU TAJNU o PANČETI i MILEVI! Evo O ČEMU JE REČ!

Da li ste zadovoljni ovakvim rezultatom? Da li je to ono što ste očekivali?

Foto Promo

Advertisement