Connect with us

TV

Tajne vinove loze, epizoda 26: Vera HOĆE da vidi Zorana. Sud NE PUŠTA Vuka da se brani sa SLOBODE?

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 26 na programu je u subotu (20. februara) od 21.00 na Superstar TV i u utorak (23. februara) od 20.05 na RTS 1.

PROČITAJTE JOŠ: Na večeri kod… Evo KOJI glumac je prvi DOMAĆIN u drugoj sezoni serijala

Anja javlja Jeleni da se vraća kući kako bi po nagovoru Vuka preuzela mesto direktora firme. Jelena je pita zar ne misli da nije prerano da se prihvati tako velike i odgovorne funkcije.

PROČITAJTE JOŠ: Azbuka našeg života – Pala ZADNJA klapa nove domaće SERIJE, evo KADA stiže na TV!

Ćerka joj odgovara da je Vuk već prebacio vlasništvo firme na njeno ime. Jelena smatra da je Vuk oduvek imao preterano ambiciozne planove za nju. I da nikada nije razmišljao o tome kako će to na nju da se odrazi.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Zarić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA – Jelena je LOŠA, ali zbog OVOGA je OBOŽAVAM!

Vera pita Mirteu da li poznaje nekoga u manastiru svetog Marka. Ova je začuđeno pita otkud joj sada to palo na pamet. Prijateljica joj napominje kako joj je rekla da ima nekog prijatelja tamo. Reč je o ocu Simeonu.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Merjem Uzerli PONOVO HUREM! Ovo je NOVI SULEJMAN VELIČANSTVENI! Ovog puta je AMERIKANAC!

Vera joj traži da je najavi kod njega, jer želi da porazgovara sa Zoranom. Mirtea joj govori da to nije pametno, jer “rakija čoveku pojede mozak”. Zoran je optužio Vuka i Mireta se plaši da tek sada može svašta da ispriča. Vera insistira da njoj kaže u lice kako je Vuk ubio Teodoru.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – ŠOK! U koga će to PUCATI Aleksa KANAČKI? Da li je moguće…

Vukov advokat govori sudiji da je pred njim čovek čiji je dosije čist kao suza. Čovek koji nikada nije osuđivan, čak ni za saobraćajni prekršaj. Advokat se pita pod kojim to okolnostima bi Vuk mogao da izvrši pretnju ili pritisak na bilo koga, a pogotovo na rođenog brata. Zato je stav odbrane da se Vuk pod hitno pusti da se bran isa slobode kako bi suđenje bilo fer i pošteno. Hoće li ga sud pustiti na slobodu, ili je Paun umešao svoje prste?

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 NAJPOPULARNIJIH srpskih GLUMACA u prethodnoj deceniji. NEĆETE VEROVATI KO je u TOP 3!

U popularnoj domaćoj seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement