Connect with us

Top Story

HIT! ŠTA nas očekuje u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE – ADA dobija novog MOĆNOG neprijatelja? A evo i KO JE ON!

Published

on

Kao Ada Kanački, glumica Milica Milša je u seriji „Igra sudbine“ pobrala sve simpatije publike, a kako je nekoliko puta to već istakla – za porodicu se kao i Ada bori kao ris. Upravo zbog toga je u intervjuu za Blic i otkrila šta njenu junakinju očekuje u nastavku te borbe.

Pročitajte još KONAČNO! Stevan Piale otkriva hoće li LUKA i SOFIJA ostati ZAJEDNO i ČIJE JE SOFIJINO DETE!

– To što je Žarko osmislio, ni oči ni usta, gledaoci neće moći da zatvore od uzbuđenja kada budu gledali. Jako je uzbudljivo. Ima nekih novih likova, vrlo brzo ćete ih videti. Uzbudljiv i neizvestan nastavak nas očekuje. Biće tu i lepog i lošeg. Život je rolerkoster. Takva je i naša serija. Ima suza, smeha, sreće i tuge. Adi će se u nastavku dogoditi nešto lepo, a odmah zatim i nešto strašno. Posle toga će opet biti lepih stvari – poručuje lepa glumica.

Pročitajte još HIT! IGRA SUDBINE još nije spremna za KRAJ! Serija dobija još 100 NOVIH EPIZODA?

U seriji se u nastavku pojavljuje i Milicin blizak prijatelj, glumac Miki Damjanović, a na pitanje na čijoj će on strani biti, Milša odgovara da je taj izbor u rukama njenog supruga.

– Volela bih da bude u mom timu. To su moje želje, ali nikad se ne zna. Nekada vam prijatelji zabiju nož u leđa. To sam doživela i u privatnom životu, pa je moguće i u seriji – poručuje Milica Milša.

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 32: ŠOK! Radule uzima PIŠTOLJ! Vera i Vuk su u velikoj OPASNOSTI!

Foto Promo

Advertisement