Connect with us

Top Story

Milica Zarić, junakinja serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: EVO zašto je Jelena ZLA i koji je njen NAJVEĆI STRAH!

Published

on

Glumica Milica Zarić u seriji „Tajne vinove loze“ na kanalu Superstar (svakog dana u 21.00) publiku je oduševila u roli Jelene Tomović. Ogorčene supruge glavnog junaka Vuka Tomovića, koja se tokom serije iz lika nesrećne i nevoljene supruge transformiše u glavnu negativku, spremnu da zagorča život bivšim ljubavnicima. Upravo zbog toga Jelena u intervjuu otkriva šta je to što je pronašla u svojoj antiheroini pripremajući se za ulogu, a što je čini tako mračnom i odbojnom.

PROČITAJTE JOŠ Nećete VEROVATI kako su JUNACI serije TAJNE VINOVE LOZE izgledali kao DECA! (FOTO i VIDEO)

– Bilo mi je zanimljivo da otkrijem motive Jeleninog odnosa prema drugim ljudima. Ona je stalno u žurbi i ima mnogo posla, a ne znamo šta konkretno radi. Jelena je nedovoljno voljena, ogorčena i nesrećna žena, a pritom razmažena. Odrasla je samo sa ocem i tetkom što se ne vidi toliko u seriji. Posložila sam celu Jeleninu biografiju i sve motive da bih mogla da je pokrivami nađem za nju neko opravdanje – ističe Milica Zarić i otkriva ko je, zapravo, Jelena Tomović.

PROČITAJTE JOŠ GLASAJTE – Šta mislite, KO je UBIO TEODORU u seriji TAJNE VINOVE LOZE? Vuk, Zoran, Paun ili… Anketa u tekstu!

– Jelenin muž, Vuk Tomović, drži najuspešniju vinariju u severnom delu zemlje. Međutim, žena koju igram niti voli vino niti je zainteresovana za taj biznis. Ona je dama koja dosta konzumira alkohol, ali obično džin-tonik. Jelena ima otpor prema Vukovom načinu života i njegovoj ljubavi prema vinu, jer vidi da je u drugom planu. Vuk više voli i neguje vino nego sopstvenu ženu. Ona je u stvari ljubomorna na strast koju je Vuk preneo na njihovu ćerku Anju. Jeleni nedostaje malo duše u svemu tome. Jelena i Vuk se ne razumeju, dok Vuk i Vera popiju po gutljaj vina i sve im je jasno – zaključuje glumica, dodajući da je odnos između Vuka i Vere potpuno drugačiji i da to ubija Jelenu.

PROČITAJTE JOŠ Nebojša Milovanović OTKRIVA: Evo KO ZNA sve TAJNE VINOVE LOZE, i KO je UBIO TEODORU!

– Jelena se toga veoma plaši. Iako su se Vuk i Vera zabavljali pre 25 godina. Kada je Vuk otišao u Negotinsku krajinu, Jelena je saznala da je trudna. Potom je Radule izvukao Vuka i Zorana iz zatvora. Kada se Vuk vratio Jelena je saznala da se on promenio i da mu se nešto izuzetno važno dogodilo. Ispričao joj je da je imao vezu sa Verom, a ta veza ostala je podsvesni problem kog se Jelan uvek plašila. Na kraju se taj strah obistinio kada su Vuk i Jelena videli Veru na sajmu. Jedno drugom su to prećutali, što znači da nema potpune iskrenosti. Ipak, Jelena voli Vuka najviše na svetu, svom silinom ljubavi – zaključuje Zarićka, koja smatra da je Jelena prazna kao ličnost, i da osim bogatstva koje je nasledila od oca, ona nema drugih vrednosti.

PROČITAJTE JOŠ HIT! ŠTA nas očekuje u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE – ADA dobija novog MOĆNOG neprijatelja? A evo i KO JE ON!

Foto Promo

Advertisement