Connect with us

Top Story

ŠOK! Vojin Ćetković: Hteo sam da ODUSTANEM od GLUME! Evo i ZAŠTO!

Published

on

Vojin Ćetković je jedan od najpopularnijih domaćih glumaca, a malo je poznato da je hteo da odustane od glume! Naime, tokom studenskih dana, junak serije “Tajne vinove loze” nije bio mnogo samouveren, odlučan i ambiciozan. Sumnjao je, kaže, da će postati dobar glumac.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Ivan Mihailović zbog serije VOJNA AKADEMIJA rizikovao ZDRAVLJE! Nećete verovati šta je uradio!

A, onda je na drugoj godini naprasno odlučio da se ne bavim glumom. Bilo je to u periodu kada je pao na glavu i morao da leži.

–  Na akrobatici, dok sam radio leteći salto, slomio sam nos i imao sam potres mozga. Morao sam da ležim i dok sam tako mirovao razmišljao sam da se ne bavim glumom. Shvatio sam da je meni to teško i da Beograd nikada neću moći da prihvatim kao svoj grad. Vratio sam se u Kruševac i dva meseca sam bio tamo, nisam išao uopšte na fakultet – iskren je Vojin Ćetković.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Zarić, junakinja serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: EVO zašto je Jelena ZLA i koji je njen NAJVEĆI STRAH!

Profesor ga nijednom nije pozvao i rekao da se vrati. Da mu nije bilo brata Milovana, koji je mnogo uticao na njegov povratak glumi,  Vojin Ćetković bi se danas bavio nekim drugim poslom.

– Brat mi je u jednom momentu rekao: “Dosta si razmišljao, hajde da se vratiš”. Vratio sam se, cela klasa me je sačekala i prigrila, i to je prelomilo. Ali, nikada nisam bio siguran da sam fenomenalan i da ću napraviti nešto. To ni dan danas ne mislim – ispričao je Vojin Ćetković u emisiji “Balkanskom ulicom”.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO: Evo KADA nam stiže nastavak ŽIKINE DINASTIJE – LUDA GODINA!

Mada je pre serije “Porodično blago” snimio nekoliko filmova, uloga Gorana Gagića Branda ga je proslavila. Zatim je usledio film “Zona Zamfirova”, a ostalo je istorija.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement