Connect with us

FILM

OTKRIVAMO: Evo KADA nam stiže nastavak ŽIKINE DINASTIJE – LUDA GODINA!

Published

on

Baš u trenutku kada je sve obradovala informacija da se posle više od tri decenije snima nastavak „Žikine dinastije“ pod nazivom „Luda godina“, posle nekoliko meseci iz Grčke su pristigle loše vesti. Rialda Kadrić, Marija iz originalnog filmskog serijala, koja je trebalo da s epojavi i u nastavku – iznenada je preminula.

PROČITAJTE JOŠ Ognjen Nestorović u emisiji ŠOK TOK rasplakao je KARLEUŠU, a za FILM I TV OTKRIVA – Zbog KOGA kući NE SME da se vrati PRAZNIH RUKU…

Kako Blic saznaje, premijera filma i serije „Luda godina“ zbog ovog nesrećnog slučaja moraće da bude odložena. Scenaristi sada prepravljaju scenario kako bi se radnja prilagodila novonastalim okolnostima.

– Još se razmatra opcija kako zbog rialdine smrti prepraviti priču i kom smeru bio ona trebalo da ide. Svi su se radovali snimanju, a onda je stigla vest koja je sve šokirala i sada je sve stopirano – otkriva za Blic izvor blizak produkciji, a to je potvrdila i glumica vesna Čipčić, koja će se takođe pojaviti u nastavku.

PROČITAJTE JOŠ Nataša Drakulić za FILM I TV OTKRIVA – U seriji DARA IZ JASENOVCA gledamo i TUĐMANA! A evo i KAKO!

– Ne znam da kažem u ovom trenutku dokle je stigla cela stvar. Nažalost Rialde više nema. Njen lik je i dalje živeo u ovom nastavku, a sada čekamo da se to prepravi, da se malo pomeri cela stvar jer tako mora – rekla je za „Super TV“ Vesna Čipčić.

Svih 10 nastavaka popularnog serijala i danas se prati sa velikim uspehom, a reditelj Milan Konjević otkrio je i ko će se pojaviti u novom delu.

PROČITAJTE JOŠ OTKRIVAMO! EVO KADA stižu film i serija JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE!

– Nikola Kojo se vraća kao Miša Pavlović. Pored drugih novih zanimljivih likova, mogu da otkrijem da će se u ovom filmu vratiti i neki dragi nam junaci iz prethodnih nastavaka – poručio je Konjević.

Foto Promo

Advertisement