Connect with us

Top Story

ŠOK! Ivan Mihailović zbog serije VOJNA AKADEMIJA rizikovao ZDRAVLJE! Nećete verovati šta je uradio!

Published

on

Ivan Mihailović važi za jednog od najpopularnijih mladih domaćih glumaca. Trenutno ga gledamo u seriji “Kaljave gume”, a prošle godine oduševio je publiku kao Sine u seriji “Južni vetar”. Ipak, najveću popularnost donela mu je rola Mirka Klisure u hit seriji i filmovima “Vojna akademija”.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO! EVO KADA stižu film i serija JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE!

Zanimljivo je da je upravo Ivan Mihailović odabrao ime Mirko za Klisuru.

– On je u scenariju bio samo Klisura. I onda nam je reditelj Dejan Zečević dopustio da sami svojim likovima damo imena. Mislim da je to bila sjajna rediteljska indikacija. Jer, posle mesec dana razmišljanja o tome kako će tvoj lik da se zove, ti na tom liku radiš. Ime Mirko je došlo iz moje glave, mislim da je bilo tačno i pravo – rekao je Ivan Mihaillović.

PROČITAJTE JOŠ: VUK KOSTIĆ iskreno o ulozi FRA SATANE u filmu DARA IZ JASENOVCA – Evo zbog KOJE SCENE mi je na setu POZLILO!

Zarad svog Klisure, popularni glumac bio je spreman na sve. Pa čak i da dobije prave opekotine!

– Zamolili su me iz ekipe, sketora šminke, da odem u solarijum, kako bi morali manje da me šminkaju. Pre toga nikada nisam bio u solarijumu i bilo me je sramota. Kako mene sa Karaburme da sretno neko u kraju i pita: “Dečko šta tražiš u solarijumu, jesi li normalan?”.

PROČITAJTE JOŠ: Nećete VEROVATI kako su JUNACI serije TAJNE VINOVE LOZE izgledali kao DECA! (FOTO i VIDEO)

Zato je, kako kaže, odlučio da ode u centar grada, kako ne bih sreo nekog iz kraja. Ali…

– Ortakinja iz kraja je radila baš u tom solarijumu. Sigurno sam joj se nešto u detinjstvu zamerio, jer me je pustila da u solarijumu provedem 15 minuta! Posle toga sam bio više za ulogu Indijanca, nego za Roma. Oporavam je bio – kada i karton jogurta, u kojem sam dugo ležao – priseća se Ivan Mihailović.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement