Connect with us

Top Story

ŠOK! Ivan Mihailović zbog serije VOJNA AKADEMIJA rizikovao ZDRAVLJE! Nećete verovati šta je uradio!

Published

on

Ivan-Mihailović

Ivan Mihailović važi za jednog od najpopularnijih mladih domaćih glumaca. Trenutno ga gledamo u seriji “Kaljave gume”, a prošle godine oduševio je publiku kao Sine u seriji “Južni vetar”. Ipak, najveću popularnost donela mu je rola Mirka Klisure u hit seriji i filmovima “Vojna akademija”.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO! EVO KADA stižu film i serija JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE!

Zanimljivo je da je upravo Ivan Mihailović odabrao ime Mirko za Klisuru.

– On je u scenariju bio samo Klisura. I onda nam je reditelj Dejan Zečević dopustio da sami svojim likovima damo imena. Mislim da je to bila sjajna rediteljska indikacija. Jer, posle mesec dana razmišljanja o tome kako će tvoj lik da se zove, ti na tom liku radiš. Ime Mirko je došlo iz moje glave, mislim da je bilo tačno i pravo – rekao je Ivan Mihaillović.

PROČITAJTE JOŠ: VUK KOSTIĆ iskreno o ulozi FRA SATANE u filmu DARA IZ JASENOVCA – Evo zbog KOJE SCENE mi je na setu POZLILO!

Zarad svog Klisure, popularni glumac bio je spreman na sve. Pa čak i da dobije prave opekotine!

– Zamolili su me iz ekipe, sketora šminke, da odem u solarijum, kako bi morali manje da me šminkaju. Pre toga nikada nisam bio u solarijumu i bilo me je sramota. Kako mene sa Karaburme da sretno neko u kraju i pita: “Dečko šta tražiš u solarijumu, jesi li normalan?”.

PROČITAJTE JOŠ: Nećete VEROVATI kako su JUNACI serije TAJNE VINOVE LOZE izgledali kao DECA! (FOTO i VIDEO)

Zato je, kako kaže, odlučio da ode u centar grada, kako ne bih sreo nekog iz kraja. Ali…

– Ortakinja iz kraja je radila baš u tom solarijumu. Sigurno sam joj se nešto u detinjstvu zamerio, jer me je pustila da u solarijumu provedem 15 minuta! Posle toga sam bio više za ulogu Indijanca, nego za Roma. Oporavam je bio – kada i karton jogurta, u kojem sam dugo ležao – priseća se Ivan Mihailović.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement