Connect with us

TV

IGRA SUDBINE – ŠOK! Pančeta i Ivan DOBIJAJU DETE! Šta će ADA reći NA OVO?

Published

on

Zvezde najpopularnije domaće serije „Igra sudbine“ Sandra Bugarski i Vladan Savić će u subotu 6. marta na sceni Akademije 28 premijerno odigrati hit predstavu „Neka bude šta bude (samo da je muško)“.

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 36: FINALE! Ko PROGANJA Veru? Da li je Ilarion zapravo NENAD?

U pitanju je komedija tipa duodrame, u kojoj će ovo dvoje izvanrednih glumaca publici dočarati toplu, ljudsku priču o dvoje supružnika koji već dugo pokušavaju da dobiju potomstvo uz sve peripetije koje ih snalaze. Osim puno elegantnog humora, ovaj komad obiluje i ozbiljnim dramskim momentima koji će kod publike izazvati jake emocije.

Pročitajte još SAZNAJEMO – Stižu nove epizode serije URGENTNI CENTAR! A evo i OD KADA!

– Ja ću kao glumica probati da dočaram svim ljudima, koje muči problem da dobiju potomstvo, da nije sve tako crno, da šanse uvek postoje, a ono što je divno da pozorište uvek nekako nudi nadu. Ovu predstavu igramo u slavu braka, u slavu ljubavi, u slavu dece rođene i nerođene! – izjavila je Sandra Bugarski.

FOTO – Akademija 28

Pročitajte još Vuk Kostić je ODBIO ove ULOGE, a odigrao ih je Miloš Timotijević!

Vladan Savić se takođe potpisuje kao testopisac i režiser predstave, scenograf je Tanja Žiropađa, a kostime je osmislila Kristina Savić.

Pročitajte još OTKRIVAMO Ko je Dragan Petrović, NEMANJA iz serije TAJNE VINOVE LOZE

Drugo izvođenje predstave u Beogradu zakazano je za 17. mart na sceni Akademije 28, a 8. marta predstavu će moći da vidi publika u Požarevcu i 9. marta u Obrenovcu. Broj posetilaca je ograničen u skladu sa epidemiološkim merama.

Foto Promo

Advertisement