Connect with us

Featured

Tajne vinove loze, epizoda 36: FINALE! Ko PROGANJA Veru? Da li je Ilarion zapravo NENAD?

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 36 prikazuje se premijerno u utorak (2. marta) od 21.00 na kanalu Superstar TV.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJEMO – Stižu nove epizode serije URGENTNI CENTAR! A evo i OD KADA!

Po naredbi Pauna, koji je zadržao Marka pod pretnjom oružjem, Vuk stiže na obalu jezera. Polako im se prikrada, kako ga Paun ne bi čuo. U jednoj trenutku, šumom će odjeknuti pucanj. Da li je Paun upucao Marka ili Dareta? Ili je neko od njih dvojice, možda, ubio Pauna?

PROČITAJTE JOŠ: Vuk Kostić je ODBIO ove ULOGE, a odigrao ih je Miloš Timotijević!

Nakon što je Anja postavila strica za glavnog enologa, Zoran dolazi kod Jelene kako bi pričali o proizvodnji njenog novog vina. Ona besni kada čuje da njen dever želi da ukine proizvodnju Sparklija. Jelena ne želi da ga sluša. Govori mu da vino ostaje u proizvodnji, i tačka! On joj odgovara da nema vremena time da se bavi i da priča sa Anjom.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJEMO Evo KADA stiže nova domaća serija KALKANSKI KRUGOVI!

Vuk je rešio da porodične probleme dovede u red. Želi da raščisti sa prošlošću i sa Verom okrene novu stranicu života. S tom namerom odlazi kod Jelene i traži od nje da potpiše papire za razvod. Međutim, ona odbija da prihvati realnost.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Ko je Dragan Petrović, NEMANJA iz serije TAJNE VINOVE LOZE

Vera odnosi cveće na grob svog pokojnog supruga Nenada. Ona ni ne sluti da je neki muškarac posmatra iz prikrajka. Da li je reč o svešteniku Ilarionu, koji ju je i dan ranije špijunirao? Postoji li mogućnost da je Nenad, zapravo, živ?

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 35: Paun kreće NA VUKA! Sledi konačni OBRAČUN!

U popularnoj domaćoj seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement