Connect with us

TV

Vuk Kostić je ODBIO ove ULOGE, a odigrao ih je Miloš Timotijević!

Published

on

Vuk Kostić važi za jednog od najtraženijih domaćih glumaca. Mada već pet sezona igra glavnu ulogu u hit seriji “Ubice mog oca”, Vuk rado prihvata i sporedne role.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJEMO Evo KADA stiže nova domaća serija KALKANSKI KRUGOVI!

Tako nas je prošle godine oduševio u seriji “Južni vetar” kao Sparta i krimi-drami “Močvara” kao Danijel Kinakovic ‘Kinez’. Za ulogu okrutnog ustaše Fra Majstorovića ufilmskom spektaklu “Dara iz Jasenovca” pobrao jesjajne kritike.

PROČITAJTE JOŠ: Miloš Biković: TOP 3 stvari koje niste ZNALI o NAŠEM najpopularnijem glumcu – Da li se IKADA POSVAĐAO sa BAĆOM, zbog KOGA plače kao STRINA, i…

Međutim, malo je poznato da je Vuk Kostić odbio dve velike uloge u veoma popularnim serijama, koje je kasnije odigrao Miloš Timotijević.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Ko je Dragan Petrović, NEMANJA iz serije TAJNE VINOVE LOZE

Uloga poručnika Vidoja Vasiljevića u seriji “Vojna akademija” pisana je zapravo za Vuka Kostića. Popularnom glumcu partnerka je trebalo da bude tadašnja devojka Jelisaveta Orašanin, ali on je vratio ulogu. Umesto njega, kao zamena za poručnika Vasiljevića, uskočio je Miloš Timotijević.

PROČITAJTE JOŠ: BESA 2 – OTKRIVAMO SVE o DRUGOJ SEZONI: Petrit KOCI sprema VELIKO IZNENAĐENJE! Ali to NIJE SVE!

I uloga Vlade Vidaka u novoj domaćoj seriji “Pevačica” pisana je, navodno, za Vuka Kostića. Iako su pojedini mediji najavili njegovo pojavljivanje u ovoj triler drami Nataše Drakulić, glumac je za naš portal demantova te navode.

PROČITAJTE JOŠ: Saznaj PRVI: Evo KADA i na KOM KANALU počinje srpska DINASTIJA! I ko će BITI ALEKSIS?

Spekuliše se da je zbog uloge Legije u seriji “Porodica” odbio da odigra lik Vlade Vidaka, koji je na kraju pripao Milošu Timotijeviću. Tako se Vuk neće pojaviti na malom ekranu kraj njegove dobre prijateljice Milice Pavlović, kojoj je poverena glavna rola u seriji “Pevačica”.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement