Connect with us

Top Story

Ljubav ispod zlatnog bora – epizoda 2: Marko podvodi DANICU direktoru hotela! Hoće li mu Bojana oprostiti?

Published

on

Odmah posle finala „Tajne vinove loze“ na kanalu Superstar TV, u sredu 3. marta od 21.00 startovala je nova serija „Ljubav ispod zlatnog bora“. Simpatična priča u režiji očigledno nepogrešivog Slobodana Šuljagića kome se pridružio Nikola Končarević na male ekrane donosi nam neočekivano osveženje. Modernu gradsku neopterećujuću seriju u čijem je središtu, naravno, ljubav. Ali ispričana na malo drugačiji način.

Pročitajte još SAZNAJ sve o DRUGOJ SEZONI serije TAJNE VINOVE LOZE: Zašto je Nenad UBIO Teodoru? Da li će Žuti UBITI Vuka? Nemanja završava u ZATVORU?

Već u prvoj epizodi upoznajemo glavne junake – Bojanu (Katarina Radivojević), vlasnicu klinike za estetsku hirurgiju, Marka (Marko Marković), Bojaninog nevernog supruga, Danicu (Marijana Mićić), Bojaninu prijateljicu i koleginicu sa kojom joj je Marko bio neveran (a ona to ne zna, iako ih je čak uhvatila u krevetu) i Ivana (Ivan Tomić) zlatiborskog tajkuna koji poseduje pola planine, ali veruje u dobri duh najpoznatijeg srpskog odmarališta i njegovih stanovnika. Upravo zbog toga ne dozvoljava da bilo ko taj duh i „kupi“.

Pročitajte još KONAČNO! Počinje snimanje serije o MIHAJLU PUPINU! EVO koji poznati srpski glumac će igrati slavnog naučnika!

U premijernoj epizodi videli smo Markovu prevaru, Bojanin beg od njega i Beograda na Zlatibor gde je pre 20 godina rado dolazila sa majkom, a zatim i komično upoznavanje sa Ivanom u čijem je hotelu na kraju završila kao gošća. Ne znajući da je upravo Danica bila ta koja je ležala pod Markom kad ih je u stanu zatekla na gomili, Bojana je poziva da ode u njen stan i da joj spakuje sve stvari i donese na Zlatibor.

Pročitajte još OTKRIVAMO Piše se DRUGA SEZONA serije TAJNE VINOVE LOZE! EVO šta čeka Veru i Vuka u NASTAVKU!

Danica Marku koji želi da pođe sa njom na Zlatibor ne bi li se pomirio sa Bojanom postavlja ultimatum – ili ćeš ćutati o našoj aferi i postaraću se da ti oprosti to kao prolazni hir, ili će Bojana saznati da naša veza traje mesecima.

Na putu za Zlatibor, Danica i Marko saznaju za Bojanu i Ivana i počinje šou. Marko je rešen da nabaci Danicu Ivanu ne bi li ga odvukao od Bojane, ali…

Pročitajte još Igra sudbine 244. epizoda – Ada i Vukašin spremaju SMRTNU PRESUDU za SOFIJU! Evo o ČEMU JE REČ!

U drugoj epizodi Bojana saznaje da su ona i Marko došli zajedno na Zlatibor, a Danica nastoji da je ubedi da mu se vrati. Hoće li Bojana preći preko Markovog neverstva ili će u Ivanu naći svoju – ljubav ispod zlatnog bora?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement