Connect with us

Featured

OTKRIVAMO Piše se DRUGA SEZONA serije TAJNE VINOVE LOZE! EVO šta čeka Veru i Vuka u NASTAVKU!

Published

on

“Tajne vinove loze”, popularna domaća serija završena je sinoć na kanalu Superstar TV. Veliko finale na RTS-u zakazano je za 8. mart. Zbog velike gledanosti, autor i jedan od reditelja Dejan Karaklajić ostavio je otvoren kraj. Ono što se i dalo naslutiti, uveliko se sprema druga sezona ove hit serije.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze POSLEDNJA EPIZODA – Nenad je ŽIV! Zapalio je VERIN VINOGRAD! Ali to nije SVE!

– Druga sezona se nastavlja od trenutka gde smo stali. U nastavku se Vuk i Vera, koje igraju Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, bore za svoju ljubav. Ne mogu previše da vam otkrivam. Biće tu novih likova, vina i vinograda – rekao je Karaklajić.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Ko je Branislav Jerković, DUŠAN JOVIĆ iz serije TAJNE VINOVE LOZE

Autor serije “Tajne vinove loze” najavljuje da će u nastavku biti glumačkih pojačanja.

– Pravićemo kasting. Očekujem da drugu sezonu “Metro produkcija” radi u saradnji sa Telekomom Srbija – rekao je reditelj za “Kurir”.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Ko je Dragan Petrović, NEMANJA iz serije TAJNE VINOVE LOZE

Ono što je sigurno jeste da u drugoj sezoni nećemo gledati Aleksandra Srećkovića Kuburu i Miodraga Krivokapića. Njihove likove, Pauna i Radula, stigla je ruka pravde. Paunu je presudio Verin sin Nemanja, dok je Radula ubio sin Žutog.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJEMO – Stižu nove epizode serije URGENTNI CENTAR! A evo i OD KADA!

Ipak, ni druga epizoda neće biti bez kriminalaca. Na grobu svog oca, Jelena (Milica Zarić) je zatekla misteriznog posetioca koji joj je rekao da ga je njen otac mnogo zadužio. Zato oseća obavezu da joj se nađe pri ruci za sve što joj treba, što će Jelena sigurno oberučke prihvatiti. A dušu ovom kriminalcu udahnuće niko drugi do Nikola Kojo.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJEMO Evo KADA stiže nova domaća serija KALKANSKI KRUGOVI!

U popularnoj domaćoj seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement