Connect with us

Top Story

SAZNAJ sve o DRUGOJ SEZONI serije TAJNE VINOVE LOZE: Zašto je Nenad UBIO Teodoru? Da li će Žuti UBITI Vuka? Nemanja završava u ZATVORU?

Published

on

Gledaoci su se juče na kanalu Superstar TV oprostili od serije “Tajne vinove loze”. Veliko finale ostavilo je mnoga otvorena pitanja, a pojavila su se i nova na koja ćemo odgovore dobiti u drugoj sezoni. Mada još nije zvanično potvrđena, autor i reditelj Dejan Karaklajić rekao je da se nastavak uveliko piše.

Serija je postigla veliku gledanost i na Superstar TV i na RTS-u, pa se može reći da je drugi ciklus izvestan. A šta gledaoci mogu da očekujemo u nastavku i koja su to pitanja na koje čekamo odgovore, saznajte u nastavku.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Ko je Branislav Jerković, DUŠAN JOVIĆ iz serije TAJNE VINOVE LOZE

1. Verin vinograd je izgoreo. Šta će biti sa vinom Teodora?

Mada je Jelena više puta pretila Veri da će joj zapaliti vinograd, to je na kraju učinio Nenad. Ispostavilo se da je otac Ilarion zapravo Verin muž, te da se godinama krio u manastiru. Ne mogavši da podnese to što je ponovo vidi srećnu sa Vukom, Nenad je zapalio i sebe i vinograd. Ovo ne mora da znači da je Verin san o proizvodnji vina uništen. Ona je otkrila Vuku da se tajna vina Teodora ne krije u bagrini, već u hrastovom drvetu od koje su napravljena burad. Zbog toga je Vera u jednom trenutku predložila Vuku da predaju Jeleni vinograd i započnu svoj posao od početka. Dakle, još ima nade za vino Teodora.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJEMO – Stižu nove epizode serije URGENTNI CENTAR! A evo i OD KADA!

2. Hoće Nemanja odgovarati za Paunovo ubistvo?

Baš kao i njegov otac Nenad, koji je na početku serije ubio sestru Teodoru, Nemanja je postao ubica. Ovaj povučeni i bolešljivi mladić presudio je Paunu, kako bi spasao svoju majku i Vuka. Može se očekivati da će ovaj događaj uticati na njegovu psihu, kao što je to bio slučaj sa Nenadom. Iako je Nemanja pozitivan lik, izvršio je ubistvo s predumišljajem. To ga stavlja u poziciju da ne doživi srećan kraj.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze POSLEDNJA EPIZODA – Nenad je ŽIV! Zapalio je VERIN VINOGRAD! Ali to nije SVE!

3. Da li će Jelena dati Vuku razvod?

Vuk je vinariju Tomović prepustio ćerki Anji, koja je njegovog brata Zorana postavila na mesto glavnog enologa. Rešio je da započne novi život kraj Vere. Međutim, njihova sreća je u rukama Jelene. Ona je Vuku jasno stavila do znanja da mu neće dati razvod, jer “želi da ga muči”. Uzmemo li u obzir to da je Jelena dodatno psihički poljuljana zbog očeve smrti, sva je prilika da neće mirovati. Osim toga, Zoran je ukinuo proizvodnju njenog vina, što je dodatno čini frustriranom. Zbog svega toga moglo bi se reći da će Jelena i u drugoj sezoni biti glavna negativka.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Piše se DRUGA SEZONA serije TAJNE VINOVE LOZE! EVO šta čeka Veru i Vuka u NASTAVKU!

4. Ko je misteriozan prijatelj pokojnog Radula?

U poslednjoj epizodi, Jelena je na grobu svog oca zatekla nepoznatog čoveka. On joj se predstavio kao dobar prijatelj njenog oca, koji ga je mnogo zadužio. Zato joj je rekao da može da mu se obrati šta god da joj zatreba. Budući da je Radule bio kriminalac, realno je očekivati da je i njegov prijatelj iz istog miljea. Jelena se svakako neće libiti da ga iskoristi kako bi Vuku i Veri zagorčala život.

PROČITAJTE JOŠ: Stiže nova domaća serije – DECA ZLA! A evo i KADA!

5. Da li će Lina prevariti Zorana?

Dok je Zoran bio u manastiru na lečenju od alkoholizma, Lina se vratila sebi. Konačno je shvatila da i ona ima svoje snove i da je krajnje vreme da ih ostvari. Najpre je pravila kolače za lokalnu kafanu, a onda je upoznala preduzetnika koji joj je otvorio poslastičarnicu. Mada su se stvari između nje i Zorana “sredile”, u poslednjoj epizodi vidimo Linu kako se kasno vraća kući. Izvinila se suprugu, koji joj je spremio večeru, uz obrazloženje da se zadržala na piću sa vlasnikom. Primetno je da se Lina mnogo promenila. Počela je da se doteruje, što možda ukazaje na to da se ponovo zaljubila. Teodorin duh ga je napustio, ali Zoran još nije pobedio svoje slabosti. I dalje je na korak od čašice. Zbog toga treba očekivati “zemljotrese” i u ovom odnosu.

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar Srećković Kubura priznaje da ga ljudi MRZE zbog Pauna. EVO šta mu GOVORE na ulici!

6. Da li je Marko pronašao devojku svog života?

Marko se u poslednjoj epizodi “smuvao” sa devojkom iz Beograda. Posle porodičnih turbulencija, deluje da konačno može da se posveti sebi. Međutim, koliko će na njegovu vezu uticati požar koji je Smiljanićima uništio vinograd?

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJEMO Evo KADA stiže nova domaća serija KALKANSKI KRUGOVI!

7. Gde je nestala Anja? Da li je ponovo sa Jovićem?

Anja se nije pojavila u poslednjoj epizodi. Njen izostanak opravdan je time da je otišla na proputovanje po Južnoj Americi. Kažu da je tamo sama. Međutim, od Jovića takođe nema ni traga ni glasa. Da li je, možda, Anja ponovo poklekla i oprostila Dušanu? Ne bi joj bio prvi put, s obzirom na to da ga nije prebolela.

PROČITAJTE JOŠ: Vuk Kostić je ODBIO ove ULOGE, a odigrao ih je Miloš Timotijević!

8. Hoće li Ruža naslediti Radulovu imovinu i slediti njegove planove?

Radule je pred kraj života sredio papire o kupovini ogromnog imanja na kojem je planirao da izgradi ugostiteljske objekte. U poslednjoj epizodi, advokat dolazi kod Ruže kako bi je obavestio o Radulovom nasledstvu. Da li je njoj ostavio u amanet da završi ono što je započeo? Ovo bi moglo da se očekuje, jer je njoj otkrio svoje planove i sa njom je želeo da ih ostvari.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Vojin Ćetković: Hteo sam da ODUSTANEM od GLUME! Evo i ZAŠTO!

9. Zašto je Nenad ubio Teodoru?

Nakon što joj je Sloba otkrio da je Nenad ubio Teodoru, Veri se srušio ceo svet. Nije mogla da se pomiri sa činjenicom da je godinama živela kraj ubice. Zahtevala je od Mirtee da joj kaže istinu, ali ona je odbila. Rekla joj je da se zavetovala mrtvom Nenadu da ga neće odati. Međutim, sada kada se ispostavilo da je Nenad živ, ništa je neće sprečiti da Veri otkrije istinu. Da li su Nenad i Teodora bili u incest vezi? Da li ju je ubio jer mu je bila neverna?

PROČITAJTE JOŠ: BESA 2 – OTKRIVAMO SVE o DRUGOJ SEZONI: Petrit KOCI sprema VELIKO IZNENAĐENJE! Ali to NIJE SVE!

10. Da li će Žuti ubiti Vuka?

Radule je nastradao od ruke Žutovog sina. Žuti nije mogao da mu oprosti što ga je izdao i pustio Vuka da se izvuče. Međutim, Žuti nije znao da je Radule shvatio da ga je Ruža zapravo prijavila policiji. Budući da se tako lako rešio svog šefa, u koga se kleo, verovatno će pokušati da se osveti i Vuku. On ga je strpao iza rešetaka na dugo godina, zbog Kristininog ubistva i ucene.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement