Connect with us

Featured

ZVANIČNO JE! IGRA SUDBINE dobija još 100 novih epizoda! Ali, to nije sve…

Published

on

Kada je počelo premijerno prikazivanje serije „Igra sudbine“ pre više od godinu dana, svima je bilo jasno da smo dobili hit. Ali tada niko nije mogao ni da nasluti da ćemo uz taj hit dobiti i najdugovečniju domaću seriju koja će se na malim ekranima od tog početka – prikazivati bez dana prekida. I to u doba korone kada se svaki TV projekat smatrao velikim izazovom.

Pročitajte još SAZNAJ sve o DRUGOJ SEZONI serije TAJNE VINOVE LOZE: Zašto je Nenad UBIO Teodoru? Da li će Žuti UBITI Vuka? Nemanja završava u ZATVORU?

Tako je „Igra sudbine“ svoj planirani broj epizoda sa probitnih 170 proširila na 307, a veliko finale pomerila za sredinu 2021. A sada nam iz produkcije SmartMedia koja stoji iza ovog projekta stižu velike vesti.

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine 244. epizoda – Ada i Vukašin spremaju SMRTNU PRESUDU za SOFIJU! Evo o ČEMU JE REČ!

Iako je to donekle najavio i Luka Raco u nedavnom intervjuu za srpske medije, Film i TV je to „šuškanje“ odlučio i da potvrdi. Stoga smo produkciji popularne serije uputili jednostavno pitanje – koliko je istine u tom šuškanju. A iz njihove PR službe stigao nam je odgovor, za koji smo sigurni da će oduševiti sve gledaoce.

PROČITAJTE JOŠ KONAČNO! Počinje snimanje serije o MIHAJLU PUPINU! EVO koji poznati srpski glumac će igrati slavnog naučnika!

– Možemo da potvrdimo – uz srce na kraju poruke, stigao je odgovopr na naše pitanje „Hoće li Igra sudbine dobiti još 100 novih epizoda, kako se priča“?. Dakle, istina je. Igra sudbine se neće završiti posle 307. epizode! Avanture Alekse, Luke, Mile, Sofije, Ade, Vukašina, Nade, Strahinje, Pančete, Ivana, Tiće, Une, Žakline i mnogih drugih likova koji su obogatili naše TV iskustvo prethodnih meseci se NASATAVLJUJU.

PROČITAJTE JOŠ OTKRIVAMO Piše se DRUGA SEZONA serije TAJNE VINOVE LOZE! EVO šta čeka Veru i Vuka u NASTAVKU!

Međutim, to nije sve. Iz PR službe SmartProdukcije otkrili su nam i da to nije NAJVEĆE IZNENAĐENJE! Naravno, ostala je misterija šta je to što nam još pripremaju, sasvim razumljivo, pa ćemo na nove informacije morati još malo da pričekamo. Naravno, neće nam biti teško. Ali pitamo se – da li je Igra sudbine, možda, dobila zeleno svetlo za DRUGU SEZONU? Ili stiže neka nova serija? Kako smo ranije saznali iz razgovora sa vlasnoicoim produkcije, SmartMedia na lageru ima još dva nova projekta. Hoćemo li posle „Igre sudbine“, možda, odmah nastaviti sa gledanjem upravo tih serija?

Vreme će pokazati.

Advertisement