Connect with us

Top Story

KAMIONDŽIJE D.O.O. EKSKLUZIVNO: Evo kada počinje snimanje DRUGE SEZONE!

Published

on

Nakon velikog uspeha koji je postigla nova verzija Kamiondžija emitovana na kanalu RTS 1 ove zime, u kojoj su nam legendarni tandem Paju i Jareta, ovog puta kao Baju i Žiću, dočarali Nenad Jezdić i Tihomir Stanić, glavno pitanje gledalaca jeste – KADA? Naravno, ono glasi – KADA će na naše male ekrane stići druga sezona?

Pročitajte još Marko Vasiljević, junak serije TAJNE VINOVE LOZE otkriva VELIKU TAJNU O SEBI – Bio sam ĆELAV i MNOGO sam se TUKAO! A ovo me SPASLO…

Mnogi bi rekli da je u vreme najveće pandemije koju je svet video u poslednjih 100 godina sasvim logično da se život svede na četiri zida i monotoniju, ali u Srbiji, barem kada je reč o TV produkciji, to nije slučaj. Rekordan broj serija koje su se snimale u prethodnom periodu, pokazatelj je da su gledaoci željni dobrog TV provoda. Tako se, prema nekim statistikama u Srbiji tokom prethodne dve godine snimilo onoliko serija koliko ih je nastalo u period od 2000. do 2018. godine.

Pročitajte još Dara Džokić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za Film i TV OTKRIVA: Evo po ČEMU se razlikuju Mirtea i CVETA iz RADIO MILEVE!

U tom duhu, sasvim je razumno očekivati da će i jedan od najvećih TV hitova ove zime, serija Kamiondžije D.O.O. u produkciji kompanije Nira PRO, dobiti svoj nastavak. Tim povodom kontaktirali smo vlasnika ove produkcije Nebojšu Garića i zamolili ga za informaciju o tome hoće li nastavka biti.

– U današnje vreme ne možete mnogo da planirate, budući da nas je situacija sa koronavirusom sve izbacila iz koloseka, ali druga sezona jeste planirana, i ako sve ostane kako jeste, možemo da najavimo da će snimanja početi već ovog leta – poručuje za FILM I TV Nebojša Garić, dodajući da je i prva sezona snimana tokom vanrednog stanja, pa je uigrana ekipa Nira Pro produkcije već stekla sva potrebna iskustva za rad u doba korone.

Pročitajte još Igra sudbine 246. epizoda – ŠOK! Žaklina pred Unom STRASNO LJUBI Luku! Sofija je TRUDNA, Ada će PASTI na kolena?!

Dakle, dragi obožavaoci Kamiondžije, spremite se – stiže druga sezona!

Foto Promo

Advertisement