Connect with us

Top Story

Dara Džokić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za Film i TV OTKRIVA: Evo po ČEMU se razlikuju Mirtea i CVETA iz RADIO MILEVE!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Dara Džokić zajednički je imenitelj za dve serije. I dok se u ponedeljak 8. marta na RTS opraštamo od „Tajni vinove loze“, u utorak 9. marta u prajm tajm stiže „Radio Mileva“. Daru Džokić gledamo još u ponedeljak kao Mirteu, a onda ćemo je upoznati kao Cvetu.

Pročitajte još POGLEDAJTE spot i POSLUŠAJTE pesmu LOCO, LOCO, koja će nas predstavljati na festivalu PESMA EVROVIZIJE 2021!

– Uživali smo snimajući „Radio Milevu“. Radeći na ovoj seriji nismo imali vremena da svakodnevno razmišljamo o pandemiji Kovid virusa i mislim da nas je taj rad i održao u normali – priznaje Dara Džokić u razgovoru za Film i TV.  

– Nadam se da će gledaoci osetiti tu pozitivnu energiju koju smo imali tokom pravljenja serije i da će da uživaju.

Prema rečima Džokićeve serija govori o likovima koje srećemo u životu, o likovima iz komšiluka, zgrade, sa kojima se mimoilazimo ulazu ili liftu, a koji su deo naše svakodnevice.

Pročitajte još Tajne vinove loze – EVO kada POČINJE snimanje DRUGE SEZONE!

–  Radnja je smeštena u jednu zatvorenu celinu, jednu beogradsku zgradu u kojoj žive neverovatni, šašavi ljudski karakteri – pojašnjava Dara.

– U ovoj priči njihovi odnosi dovedeni su do krajnje komičnih momenata, a mi smo uživali stvarajući ih i dajući im život.

Razlika između Mirtee i Cvete je, prema rečima glumice, ogromna. Mirtea je jaka, samostalna žena. Žena koja će da pomogne kad je potrebno. Ona je siva eminencija varoši u kojoj živi, sve zna i sve sazna. Ali, ona je i emotivna i nepokolebljiva.

Pročitajte još SIMPSONOVI slave 700. epizodu: OTKRIVAMO koliko bi Homer, Mardž, Bart, Lisa i Megi IMALI GODINA u stvarnom životu!

– One su nebo i zemlja. Sasvim suprotne. Mirtea je neko ko gleda u šoljicu kafe i zna štošta, a Cveta je jedna šašava, obična komšinica. Cveta voli da okrene šoljicu na tacni i veruje slikama u socu kafe. Veruje ona u još mnogo toga, ali tek će je gledaoci upoznati. Cveta mi je nekako postala bliska – kaže Dara Džokić.

Posebno joj prija što će gledaoci moći da je vide u različitim karakterima i likovima u ove dve serije. Kaže da je u pozivu glumca najlepše to što može da se igra, da stvara, da nikada ne bude ista.

Pročitajte još ŽETVA – Evo kada počinje SNIMANJE filma o ŽUTOJ KUĆI! Glavnu ulogu igraće slavni HOLIVUDSKI GLUMAC!

O nastavku „Tajne vinove loze“ Džokićeva kaže da se uveliko priča, ali da ništa nije konretizovano, a da što se nje lično tiče volela bi da se snima i druga sezona, jer je publika seriju sjajno prihvatila, ali i da je sigurna da će tako biti i sa „Radio Milevom“.

Foto Instagram Čaj u Pet

Advertisement