Connect with us

Top Story

Igra sudbine 246. epizoda – ŠOK! Žaklina pred Unom STRASNO LJUBI Luku! Sofija je TRUDNA, Ada će PASTI na kolena?!

Published

on

“Igra sudbine” u utorak, 9. marta, kada je na programu 246. epizoda, donosi još jednu trudnoću?

Na piću kod Tiće u kafiću, Debeljko otkriva Luki kako je čuo da se muva sa Žaklinom. Prepričao mu je kako je Pančeta urlala na sestričinu što je završila u krevetu sa “onim kretenom”.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze – EVO kada POČINJE snimanje DRUGE SEZONE!

Dijana sreće Milevicu u biznis klubu i odmah kreće u akciju s namerom da je obrlati da joj bude sponzor. Mada se pravi kako ju je slučajno srela, Bajo otkriva da joj je on rekao da Milevica svakod dana svraća.

Vukašin kaže Maksimu da je tužilac video dokaze koje mu je prosledio, a koje mu je on dao. Kaže da ne može da poveruje da postoji osoba koja je u stanju da nevinog brata strpa u zatvor.

PROČITAJTE JOŠ: Ljubav ispod zlatnog bora, epizoda 4 – Ivan je UHAPŠEN zbog BOJANINOG UBISTVA!

Sofija je očajna. Nema snage da se bori i govori Božidarki da više ništa ne može da je vrati u igru. Međutim, njena majka misli drugačije. Kupila joj je test za trudnoću. Uverena je da joj je ćerka trudna, i da će povratiti sve što je izgubila i dobiti mnogo više.

PROČITAJTE JOŠ: SIMPSONOVI slave 700. epizodu: OTKRIVAMO koliko bi Homer, Mardž, Bart, Lisa i Megi IMALI GODINA u stvarnom životu!

Ada moli Marinka da stavi pod nadzor Luku, Unu i Žaklinu. Želi da sazna šta se dešava u tom ljubavnom trouglu.

Ivan kaže Aleksi kako je vreme pokazalo da se on lakše promenio od Luke. Njegov otac smatra da je jedino on može da utiče na njega da se promeni na bolje.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Serija KALKANSKI KRUGOVI stiže i na RTS! Evo i KADA!

Una i Luka su u njegovoj kancelariji. Razgovor ih vodi do prvog poljupca, ali pre nego što im se usne spoje u kancelariju će uleteti Žaklina. Radosna, ona mu saopštava da se zaposlila u njegovoj firmi. Zatim mu pred Unom skače u zagrljaj i ljubi ga. U šoku, on je pita šta to radi, a Žaklina mu odgovara da ljudi svog dečka.

PROČITAJTE JOŠ: Luka Grbić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: OVO je IVANOV NAJVEĆI PROBLEM!

Glavne uloge u seriji „Igra sudbine“ igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement