Connect with us

Featured

Ivan Bosiljčić OTKRIVA sve tajne serije RANJENI ORAO: Zbog ovog sam završio u URGENTNOM CENTRU!

Published

on

Ivan Bosiljčić važi za jednog od najpopularnijih domaćih glumaca. Kada se spomene njegovo ime, mnogim gledaocima prva asocijacija je “Ranjeni orao”. Ova megapopularna serija bila je velika odskočna daska za njega i Slobodu Mićalović. Ivan je nedavno ispričao i kako je dobio ulogu čuvenog pilota Nenada.

PROČITAJTE JOŠ: KAMIONDŽIJE D.O.O. EKSKLUZIVNO: Evo kada počinje snimanje DRUGE SEZONE!

Pre “Ranjenog orla”, Ivan Bosiljčić je sa Zdravkom Šotrom radio dokumentarno-igrani film “Gde cveta limun žut”. Iako je imao samo jednu scenu, Ivan je primetio da ga je Šotra tokom snimanja dugo tumačio. Posle toga ga je odveo na ručak, a onda je krenulo ispitivanje.

PROČITAJTE JOŠ: Marko Vasiljević, junak serije TAJNE VINOVE LOZE otkriva VELIKU TAJNU O SEBI – Bio sam ĆELAV i MNOGO sam se TUKAO! A ovo me je SPASLO!

– Želeo je da sazna sve o meni. Gde sam, odakle sam, ko sam, šta želim, šta mislim… I posle dve nedelje me je pozvao i ponudio mi tu ulogu. Iskreno, štivo mi nije bilo preterano zanimljivo, ali mi je ekipa bila fantastična. Toliko sam želeo da igram sa Slobodom Mićalović, Vojinom Ćetkovićem, Natašom Ninković, Marinkom Madžgaljem, Jasminom Ranković… Ta grupa ljudi me je privukla “Ranjenom orlu” – rekao je Ivan Bosiljčić.

PROČITAJTE JOŠ: Dara Džokić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za Film i TV OTKRIVA: Evo po ČEMU se razlikuju Mirtea i CVETA iz RADIO MILEVE!

Mada su mu kolege osporavale to što je prihvatio ulogu u “Ranjenom orlu”, on je za njih imao spreman odgovor.

– Izgleda prilično lako za igranje kada se gleda sa strane. Kolege su nam govorile: “Šta vam je ono trebalo, izgovaranje onih replika…” Velika je zamka igrati tako jednostavno napisan tekst, jer izgleda kao da nema šta da se igra. A zapravo mora mnogo da se pravda – priča Ivan.

PROČITAJTE JOŠ: SIMPSONOVI slave 700. epizodu: OTKRIVAMO koliko bi Homer, Mardž, Bart, Lisa i Megi IMALI GODINA u stvarnom životu!

Ipak, najveći utisak, kada je reč o “Ranjenom orlu”, Ivan Bosiljčić stekao je na ulici u susretu sa gledaocima.

– U poslednjoj epizodi moj junak  gubi nogu u avionskoj nesreći. Ima jedna upečatljiva scena, kada on leži na krevetu bez noge. Dve nedelje od tada išao sam Terazijama, svi ljudi, i stari i mladi, kada me prepoznaju refleksno su prebacivali pogled na moju nogu. Onda se posle par trenutaka osveste i jave. Tada sam shvatio šta je moć televizije.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Serija KALKANSKI KRUGOVI stiže i na RTS! Evo i KADA!

Posle šest meseci od završetka serije, igrom sudbine, Ivan je povredio baš tu nogu.

– Tokom skoka u predstavi “Cigani lete u nebo”, popucali su mu svi ligamenti. Noga mi je praktično visila na končiću. Završio sam u “Urgentnom centru”. Kažu da nekada od tereta popularnosti pucaju kosti, ja sam pravi primer – našalio se Ivan u emisiji “Šta sam tebi, ko sam sebi”.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement