Connect with us

Featured

Marko Vasiljević, junak serije TAJNE VINOVE LOZE otkriva VELIKU TAJNU O SEBI – Bio sam ĆELAV i MNOGO sam se TUKAO! A ovo me je SPASLO!

Published

on

Glumac Marko Vasiljević ove godine puni tek 30 godina, a u svojoj karijeri već je zaređao veoma velike naslove i uloge. Gledali smo ga Stevana Jakovljevića u istorijskoj ratnoj drami „Zaspanka za vojnike“. Od 2018. godine tumači lik inspektora Gorana Dragojevića u hit krimi seriji „Ubice mog oca“, a upravo se na kanalu Superstar TV završila serija koja mu je verovatno donela i najveću slavu. Naravno, reč je o melodrami „Tajne vinove loze“ u kojoj je Marko publiku oduševio kao Marko Smiljanić, sin Vere i Vuka, i naslednik velikog vinogradarskog nasleđa – vina od sada čuvene bagrine.

PROČITAJTE JOŠ Dara Džokić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za Film i TV OTKRIVA: Evo po ČEMU se razlikuju Mirtea i CVETA iz RADIO MILEVE!

U razgovoru sa Žanom Karaklajić, u emisiji „Inspiracija dana, inspiracija noći“, mladi glumac otkrio je mnogo toga o liku iz popularne serije, ali još više o sebi. Za početak – da li voli da pije vino?

– Probao sam vino od bagrine. Zaista je posebno. A u poslednje vreme može da se kaže da volim da pijem vino. I to belo, ali sa cvetnom aromom, da ima neki miris. Inače, moje piće ranije je uvek bila rakija. Na nju sam navikao otkako sam počeo da izlazim, i to je uvek bilo moje piće. Ali sada uživam u tome da popijem čašu lepog vina – iskren je marko na početku razgovora, dodajući da između njega i Marka iz serije ima sličnosti.

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine 246. epizoda – ŠOK! Žaklina pred Unom STRASNO LJUBI Luku! Sofija je TRUDNA, Ada će PASTI na kolena?!

– Kao i sa svakim likom koji glumac dobije zadatak da tumači. Morate u njemu da pronađete nešto što vas povezuje, da bi vam publika poverovala dok glumite. Sa Markom sam se lako povezao jer je i privatno između mene i mojih roditelja mala razlika u godinama, pa mi nije bilo tako čudno da se uklopim u to da mi je Sloboda Mićalović majka. Međutim, sa ovom serijom imali smo taj problem da nam je korona napravila veliku muku, pa smo u prvom delu snimanja morali da odglumimo sve psihološki najzahtevnije scene. Nije lako bez ikakve pripreme za lik doći na set i već u prvih nekoliko dana odglumiti kadrove u kojima Marko saznaje da mu je Vuk otac. Ali snašli smo se i izborili se sa tim – poručuje Vasiljević, otkrivši da postoji još jedna sličnost između njega i junaka „Tajne vinove loze“.

PROČITAJTE JOŠ Ljubav ispod zlatnog bora, epizoda 4 – Ivan je UHAPŠEN zbog BOJANINOG UBISTVA!

– Emotivci smo obojica. Svako se bori sa tim emocijama na svoj način. To se pogotovo vidi u odnosu prema devojkama. Volim poeziju i devojkama volim da recitujem pesme. Ona prava u tome će uvek prepoznati ono što vredi – otkriva glumac svoju romantičnu dušu, dodajući da više vole da čita pesme, ali da se ponekad odvaži da napiše neku.

Međutim, između njega i Marka postoji jedna velika razlika, a upravo za ovu stranu Markove ličnosti publika do sada nije znala.

PROČITAJTE JOŠ Tajne vinove loze – EVO kada POČINJE snimanje DRUGE SEZONE!

– U sebi nosim veliku energiju. Sa time sam imao ogromnih problema kao mali. Nisam znao kako da je ispoljim i da kanališem tu agresiju. Zbog toga sam se mnogo tukao i upadao u velike probleme. Nisam znao kako drugačije da rešim problem osim kroz tuču. Kako sam rastao počeo sam, srećom, da treniram borilačke veštine, i da tu agresiju kontrolišem. Da nisam glumac verovatno bih bio MMA borac. Time se i danas bavim i mnogo mi pomaže da se smirim. Verovatno me ne biste prepoznali da ste me videli po završetku Akademije u Novom Sadu. Bio sam velik, mišićav i ćelav. danas bih teško dobio ulogu Marka u seriji „Tajne vinove loze“, ali bih odlično prošao kao neki krimos – uz smeh je otkrio mladi glumac, priznajući da je u životu imao velika preispitivanja.

PROČITAJTE JOŠ TAJNE VINOVE LOZE – OTKRIVAMO: Evo KO će u VERIN i VUKOV život pretvoriti U PAKAO! ON je glavni ZLIKOVAC druge sezone!

– Na trećoj godini studija gluma u Novom Sadu, u klasi Jasne Đurićić, poželeo sam da zauvek napustim glumu. Nije mi se dopadao taj svet u kom ima tako mnogo sujete i loših ljudi. Bilo je mnogo dvoumljenja u meni. Tada me je Jasna upitala šta želim od života i naterala da dobro razmislim o sebi i glumi i da presečem tu odluku. U tom trenutku svi su verovali u mene, osim mene. Srećan sam što sam poslušao svoj instinkt. Mada nisam uvek zadovoljan zbog tog tereta popularnosti. Želim da glumim zbog umetnosti ne zbog slave. Ona me opterećuje – priznao je Vasiljević, dodajući da jedva čeka drugu sezonu „Tajne vinove loze“.

PROČITAJTE JOŠ Aleksandar Đurica, ubica iz serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: Evo ZAŠTO je NENAD spalio VERIN VINOGRAD!

Foto Promo

Advertisement