Connect with us

Top Story

Lidija Vukićević igra MINISTARKU u seriji IGRA SUDBINE, a njen OTAC je bio ugledan POLITIČAR! EVO kako su IZGLEDALI njeni RODITELJI!

Published

on

Lidija Vukićević, zvezda serije “Bolji život”, vratila se na televiziju posle skoro 30 godina pauze, ulogom u seriji “Igra sudbine”. Scenarista Žarko Jokanović namenio joj je ulogu ministarke Mileve Tankosić, koja je preko noći osvojila publiku. Budući da je serija “Igra sudbine” dobila još 100 epizoda, Lidija Vukićević biće nam svake večeri gost do kraja godine.

PROČITAJTE JOŠ: Ivan Bosiljčić OTKRIVA sve tajne serije RANJENI ORAO: Zbog ovog sam završio u URGENTNOM CENTRU!

Malo je poznato da je Lidija Vukićević ćerka jednog od najcenjenijih političara bivše Jugoslavije. Reč je o Vlastimiru Vukićeviću. On je najpre bio direktor Tehničke škole u Kragujevcu, a zatim je postao ministar obrazovanja.

PROČITAJTE JOŠ: KAMIONDŽIJE D.O.O. EKSKLUZIVNO: Evo kada počinje snimanje DRUGE SEZONE!

– Moj otac je bio jedan od onih ljudi koji su savesno obavljali svoj posao. Bio je ministar obrazovanja, a vozio je 128-micu. Uvek mi je govorio da je najvažnije uveče kada legneš da zaspiš mirno i da se probudiš bez glavobolje. Kada sam odlazila u mnoge srednje škole, gostujući sa nekom predstavom, svi su mi govorili “vašeg tatu treba da uramimo”. Smatrali su da je mnogo toga dobrog uradio za obrazovanje. On je bio topao, vredan, radan i odgovoran čovek – rekla je Lidija Vukićević.

Lidija Vukićević sa ocem Vlastimirom i majkom Miroslavom

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 246. epizoda – ŠOK! Žaklina pred Unom STRASNO LJUBI Luku! Sofija je TRUDNA, Ada će PASTI na kolena?!

Majka Miroslava bila je profesor književnosti. I za nju Lidija ima samo reči hvale.

– Njeni đaci me i dan danas zaustavljaju i kažu mi kako ih je naučila da čitaju knjige. Davala im je i jedinice, ali su je poštovali jer nikada nije pravila razliku između dece. Skoro mi je jedan čovek koji toči gorivo na benzijskoj pumpi rekao: “Zahvalan sam vašoj majci što me je naučila da čitam” – otkriva Lidija Vukićević.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement