Connect with us

Featured

SAZNAJEMO: Evo KADA počinje snimanje druge sezone serije TAJNE VINOVE LOZE!

Published

on

sle 36 epizoda i velikog finala koje je sve ostavilo bez daha, serija „Tajne vinove loze“ ostavila nas je sa velikim brojjem pitanja na koja ćemo, nadamo se, uskoro dobiti odgovore.

PROČITAJTE KAMIONDŽIJE D.O.O. EKSKLUZIVNO: Evo kada počinje snimanje DRUGE SEZONE!

Naravno, da bismo otkrili sve „Tajne vinove loze“ biće neophodno da pogledamo i drugu sezonu serije. S obzirom na završnicu poslednje epizode neminovno je da će drugog ciklusa biti, ali pitanje je – kada. Kako je to nedavno idejni tvorac serije reditelj Dejan Karaklajić istakao – ideja za nastavak priče ime, na scenariju se već radi, a odluka o početku rada na drugoj sezoni biće nakon dogovora sa produkcijom.

PROČITAJTE JOŠ Marko Vasiljević, junak serije TAJNE VINOVE LOZE otkriva VELIKU TAJNU O SEBI – Bio sam ĆELAV i MNOGO sam se TUKAO! A ovo me SPASLO…

Za sve one gledaoce koji su se pitali kada bi to moglo biti, odgovor na to pitanje, možda je dao upravo mladi glumac Marko vasiljević, koji je gostujući u jednoj emisiji, istakao da se raduje nastavku snimanja.

– Ako sve bude po planu, rad na seriji trebalo bi da počne već ovog proleća, negde u aprilu ili maju. Naravno, u zavisnosti od dogovora sa produkcijom i razvoja situacije sa koronom – potvrdio je Vasiljević čiji je Marko prvu sezonu završio u zagrljaju lepe Beograđanke.

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine 246. epizoda – ŠOK! Žaklina pred Unom STRASNO LJUBI Luku! Sofija je TRUDNA, Ada će PASTI na kolena?!

Osim nastavka njihove ljubavne priče u drugoj sezoni videćemo i kakvu ulogu u životu Vere, Vuka i Jelene će imati lik kog tuumači Nikola Kojo, kao i šta će biti sa Verom i Vukom nakon što je vinograd izgoreo. Takođe, scenaristi su nam ostali dužni i za Nenadovu priču, i razjašnjenje motiva zločina koje je počini.

Foto Promo

Advertisement