Connect with us

Top Story

NEĆETE VEROVATI – Evo koji POZNATI GLUMAC je trebalo da bude GUZA u BOLJEM ŽIVOTU! Boris Komnenić bio DRUGI IZBOR!

Published

on

 Jedna od uloga koja je obeležila bogatu karijeru glumca Borisa Komnenića, koji je preminuo u 64. godini, jeste lik Saše Guze Popadića u kultnoj seriji “Bolji život”. To je rola po kojoj će ga pamtiti cela bivša Jugoslavija, ali u vezi sa njom postoji jedna sitnica za koju mnogi ne znaju.

Pročitajte još Umro Boris Komnenić – Za Jugoslaviju ću UVEK biti GUZA iz BOLJEG ŽIVOTA! Ali EVO po kojim ćemo JOŠ ULOGAMA pamtiti poznatog glumca

Upravo ova uloga, koja ga je učinila VEČNIM, prvo je bila namenjena glumcu Žarku Lauševiću. On je tada odbio ovu ulogu jer je već bio angažovan na snimanju filma “Oficir s ružom”. 

Pročitajte još SAZNAJEMO: Evo KADA počinje snimanje druge sezone serije TAJNE VINOVE LOZE!

– Žarka su želeli za ulogu Saše. Međutim, termini snimanja serije preklopili su se s filmom, a on nije nije mogao da radi paralelno na dva fronta. Lauš je imao 27 godina i bio je idealan da igra advokata i najstarijeg člana porodice. Boris je tek nakon njegove odluke da vrati ulogu izabran kao najbolje rešenje – ispričala je svojevremeno za Kurir Lauševićeva prijateljica sa studija koja je tada radila kao ispomoć na seriji „Bolji život“. 

Pročitajte još Lidija Vukićević igra MINISTARKU u seriji IGRA SUDBINE, a njen OTAC je bio ugledan POLITIČAR! EVO kako su IZGLEDALI njeni RODITELJI!

Foto Promo

Advertisement