Connect with us

TV

Bojan Dimtrijević otkriva za FILM I TV: Šta je zajedničko serijama KAMIONDŽIJE, VRATIĆE SE RODE, KALJAVE GUME RADIO MILEVA!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Ime Bojan Dimitrijević najčešće dovodimo u vezu sa likom Pikca kojeg je tumačio u seriji „Vratiće se rode“. Da je taj lik maestralno odigrao govori upravo činjenica da Pikac nije zaboravljen, a već je prošlo više od 12 godina od kada je serija snimljena. Bojan Dimitrijević igrao je i u seriji „Kamiondžije d.o.o.“ epizodu ulogu, ali smo ga ponovo primetili. Mile Centrala je lik bez koje „Kamiondžije d.o.o.“ ne bi mogle da dočaraju sve situacije koje glavni likovi proživljavali u seriji.

Pročitajte još Ljubav ispod zlatnog bora, epizoda 5: Trnavac nije MRTAV! Policija je Bojani NA TRAGU!

– Pikac ili Mile Centrala to su samo uloge, i ja samo radim najbolje što umem posao kojim se bavim. Kad prihvatim ulogu onda u saradnji sa rediteljem uradim sve da taj lik bude kompletan – iskren je Bojan Dimitrijević u razgovoru za Film i TV.

U prilog tome da naš sagovornik ozbiljno prilazi svakom liku govori i podatak da je i za Pikca i za Mileta centralu u startu bilo osmišljeno manje prostora, ali da je urađeno više od planiranog.

Pročitajte još Dejan Karaklajić, autor serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA za FILM I TV: Evo ZAŠTO smo UBILI KRISTINU!

– I za „Vratiće se rode“ i za „Kamiondžije d.o.o.“ scenario za likove koje tumačim je proširivan. Tako su i Pikac i Mile Centrala dobili veću minutažu – kaže Dimitrijević.

Sjajnog Dimitrijevića ćemo od utorka 9. marta gledati u komediji „Radio Mileva“ gde tumači lik Radeta. Rade je komšija glavne junakinje Mileve, koju igra Olga Odanović. Rade je veoma zaljubljive prirode, emotivan, nežan, ali i izuzetno nesiguran i nesvhaćen muškarac. Njemu pošto-poto Mileva želi da pomogne, a to dovodi do niza komičnih situacija.

Pročitajte još Branislav Jerković OTKRIVA – Da li se JOVIĆ VRAĆA u drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE?

– „Radio Milevu“ snimali smo skoro sto dana, uz veliki entuzijazam i nadahnutost, pa sam siguran da ćemo pomeriti standarde kada je u pitanju domaća igrana televizijska komedija – zaključuje Dimitrijević. – Ovo je bila jedna od najmnogobrojnijih ekipa u kojima sam igrao, ali je sve savršeno funkcionisalo. I mislim da će tu harmoniju osetiti i publika.

Pročitajte još Radio Mileva 1. epizoda: Mileva traži DEČKA za ĆERKU. A i za neoženjenog komšiju Mikicu ima REŠENJE!

Bojan Dimitrijević je i u seriji „Kaljave gume“  imao epizodnu ulogu. Njom nam je dočarao supruga glavne protagonistkinje, ali iz prošlosti. Videli smo kakav je Branko bio kao mlad. Zanimljivo je i  to što u „Kaljavim gumama“ jednu od glavnih uloga tumači Jelena Stupljanin, sa kojom je Bojan Dimitrijević u braku od 2019. godine.

Foto Promo

Advertisement