Connect with us

Top Story

Branislav Jerković OTKRIVA – Da li se JOVIĆ VRAĆA u drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE?

Published

on

Mada mu je u seriji Tajne vinove loze zapala, reklo bi se nezahvalna uloga negativca Dušana Jovića, glumac Branislav Jerković učinio je nemoguće. Naterao je publiku da ga zavoli kao lošeg momka. Naneo je mnogo štete porodici Tomović – Anji, Vuku, Jeleni, pa i Zoranu i Veri, ali prva sezona serije svakako ne bi bila ista bez njega.

Pročitajte još Ivana Živković za FILM i TV OTKRIVA: Šta je zajedničko TEODORI, seriji TAJNE VINOVE LOZE i filmu MARATONCI TRČE POČASNI KRUG!

– Uspeh serije “Tajne vinove loze” iznenadio nas je sve. Nisam siguran da su i najveći optimisti u ekipi serije mogli da očekuju ovoliku euforiju, ali ohrabrujuće je videti da ljudi s dnevnopolitičkih tema pažnju preusmere na kulturu – istakao je u razgovoru za Kurir Jović, dodajući da mu je u pripremi za ovaj lik najviše pomogao razgovor sa Dejanom Karaklajićem.

Pročitajte još Sandra Bugarski, zvezda serije IGRA SUDBINE otkriva NAJVEĆU PANČETINU TAJNU: EVO kako je sve POČELO!

– Razgovarali smo o tome kakav bi to čovek mogao da bude, a onda se prepustio mašti i osećaju. Vremenom sve lakše ide i sve ste sigurniji u svog junaka. Jović je uživao u sredini koju je stvorio. Lakoća kojom taj čovek obmanjuje, igra se s ljudskim osećanjima i pliva u prevarama bio je prostor u kojem sam ga tražio.

Pročitajte još Igra sudbine 246. epizoda – Vukašin OTKRIVA Sofijinu NAJVEĆU TAJNU! Ali to nije SVE!

Reditelj Dejan Karaklajić je otkrio da će se snimati i druga sezona. A Branislav otkriva ono što sve zanima. Hoćemo li njegovog Dušana videti i u nastavku?

Pročitajte još Sloboda Mićalović kakvu NE POZNAJTE: PIJE, IGRA na stolu, PUCA iz pištolja! Ovim je dokazala da je IZVANREDNA glumica (VIDEO)

– Očekujem da će se pojaviti u nastavku priče. Ja to u ovom trenutku ne znam – priznao je Jerković, a mi zaključujemo da bi svakako bilo neophodno da se Jovićeva priča konačno razjasni u drugoj sezoni serije.

Foto Promo

Advertisement