Connect with us

Top Story

Ljubav ispod zlatnog bora, epizoda 5: Trnavac nije MRTAV! Policija je Bojani NA TRAGU!

Published

on

Ljubav ispod zlatnog bora epizoda 5, koja je na program u utorak, 9. marta od 21.00 na kanalu Superstar TV na naše male ekrane donosi jednu prevaru, jedno priznanje i jedan trag. Svima je zajedničko jedno ime – Bojana.

Pročitajte još Dejan Karaklajić, autor serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA za FILM I TV: Evo ZAŠTO smo UBILI KRISTINU!

Saznali smo daPetar Trnavac ipak nije mrtav. Bojana ga je onesposobilo i to dobro. Trenutno se za njega brine baba Božana. Upravo ona čije imanje želi da prisvoji. Bojana strahuje da joj policija ne uđe u trag, a u novoj epizodi videćemo da neko već jeste. Bojana je priznala Marku šta je učinila, a njeno priznanje ponovo je rodilo davno ugašenu strast među njima. Završili su u krevetu, a njihov poljubac na rastanku videla je Danica.

Pročitajte još Branislav Jerković OTKRIVA – Da li se JOVIĆ VRAĆA u drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE?

Ljubomorna zbog onoga što je videla, ona Ivanu nudi jedino što Marko misli da poseduje bezuslovno – sebe.Hoće li Ivan pokleknuti pred ovom ponudom?

Za to vreme, policija je na tragu Bojani. Pregledanjem sigurnosnih kamera zaključili su da je upravo njen auto poslednji viđen na mestu zločina. Sumnja polako osvetljava glavnog osumnjičenog za nestanak Trnavca. Ono što inspector Kalabić zaključuje jeste da je Marko do sada već otkrio da je Bojana umešana u sve. Vreme je da izvrše pritisak na njega.

Pročitajte još Ivana Živković za FILM i TV OTKRIVA: Šta je zajedničko TEODORI, seriji TAJNE VINOVE LOZE i filmu MARATONCI TRČE POČASNI KRUG!

Bojana i Ivan se nalaze i polaze ka Božaninoj kući. Usput zameću tragove… Između Marka i Ivana pada dogovor. Ivan će se povući ako želi da Marko ne prizna sve.

Foto Promo

Advertisement