Connect with us

TV

Radio Mileva 1. epizoda: Mileva traži DEČKA za ĆERKU. A i za neoženjenog komšiju Mikicu ima REŠENJE!

Published

on

„Radio Mileva“ je nova domaća humoristička serija, koju od 9. marta gledamo radnim danima na RTS 1. Večeras je na programu 1. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Olga Odanović o novoj hit komediji koja na RTS stiže 9. marta: Svako od nas poznaje neku RADIO MILEVU!

Mileva, penzionisana sekretarica koja je radila u opštini, živi sa ćerkom Natalijom, nastavnicom srpskog jezika, i unukom Sonjom.

PROČITAJTE JOŠ: Olga Odanović: NISAM htela da igram ZLATANU! A evo i ZAŠTO!

Milevina najbolja prijateljica je Cveta, koja živi sa četrdesetogodišnjim sinom Mikicom. Cveta je posesivna majka i nikako ne dozvoljava Mikici da uspostavi trajniju vezu sa nekom ženom.

PROČITAJTE JOŠ: Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

Mileva ubeđuje Cvetu da je potrebno da Mikica konačno sredi svoj ljubavni život i ode od kuće. Ali, Cveta smatra da je svaka žena opasnost po njenog sina.

S druge strane, Milevin problem je to što njena ćerka, Natalija, nikako ne može da pronađe muškarca za sebe.

PROČITAJTE JOŠ: Dara Džokić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za Film i TV OTKRIVA: Evo po ČEMU se razlikuju Mirtea i CVETA iz RADIO MILEVE!

Sinopsis: Komedija „Radio Mileva“ prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna. Ćerka Natalija je njen antipod. Profesor Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, jedna neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera, radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova…

Režiju humorističke serije „Radio Mileva“ potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement