Connect with us

Top Story

Radio Mileva 2. epizoda: Mileva od TRAPAVOG Radeta prvi ZAVODNIKA! Evo i kako…

Published

on

Radio-Mileva-2-epizoda

“Radio Mileva” je nova domaća humoristička serija, koju radnim danima gledamo na RTS 1. Večeras je na programu 2. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Dejan Karaklajić, autor serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA za FILM I TV: Evo ZAŠTO smo UBILI KRISTINU!

Tinejdžerka Sonja, Milevina unuka, ima svoj jutjub kanal, ali je ukućani stalno ometaju dok pravi video priloge.

PROČITAJTE JOŠ: Kaljave gume, epizoda 9: Vesna i Robert STIŽU U BEOGRAD! Robert postaje TV ZVEZDA!

U zgradi u kojoj živi Mileva stanuje i Rade. On nema sreće sa devojkama koje ga brzo ostavljaju. Mileva hoće da pomogne Radetu da poradi na svom samopouzdanju.

PROČITAJTE JOŠ: Kaljave gume epizoda 10: Robertu se smeši HOLIVUD, ali VESNA nije SREĆNA…

Za tu svrhu Mileva angažuje komšiju Leona, slikara, koji je pravi zavodnik. Rade je nežna duša i devojkama govori poeziju.

PROČITAJTE JOŠ: Branislav Jerković OTKRIVA – Da li se JOVIĆ VRAĆA u drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE?

Mileva i Leon ubeđuju Radeta da žene vole prave muškarce, one koji su samouvereni. Međutim, Rade je težak slučaj kad je reč o promeni ponašanja.

Sinopsis: Komedija „Radio Mileva“ prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna. Ćerka Natalija je njen antipod. Profesor Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, jedna neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera, radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova…

PROČITAJTE JOŠ: RUŽA iz serije TAJNE VINOVE LOZE krije jednu veliku TAJNU! OVO će mnoge ŠOKIRATI! A evo o ČEMU JE REČ!

Režiju humorističke serije „Radio Mileva“ potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement