Connect with us

Featured

OTKRIVAMO! Hoće li IGRA SUDBINE posle PRVE SEZONE otići na PAUZU ili ćemo ODMAH gledati DRUGU SEZONU

Published

on

“Igra sudbine” je završena! Pala je poslednja klapa. Doduše, prve sezone. Glumci najpopularnije domaće telenovele snimili su nedavno 307. epizodu i otišli su na zasluženu pauzu. Ali, priči ovde nije kraj.

PROČITAJTE JOŠ: Počinje serija PORODICA – A evo i kada i na kom kanalu! Pogledajte EKSKLUZIVNO TREJLER!

Šta će se dalje dešavati sa glavnim akterima nije lako predvideti, ali raspleti se polako naziru. U prilog tome i informacija koja je objavljena na zvaničnom Instagram profilu serije “Igra sudbine”, gde je objavljeno da je “pala poslednja klapa”. Time je snimanje prve sezone popularne serije završeno.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO Miodrag Ćertić, reditelj i autor serije KALJAVE GUME za FILM I TV: KAKO su ROBERT i VESNA spojili AMERIKU i SRBIJU, i čeka li ih SREĆAN KRAJ?

– Danas je završeno snimanje prve sezone serije “Igra sudbine” – piše u objavi fotografije na kojoj pozira cela glumačka postava serije.

Fanovi su se odmah oglasili u komentarima, pitavši da li je u planu snimanje druge sezone.

PROČITAJTE JOŠ: Kalkanski krugovi 1. epizoda: Kakvu TAJNU kriju MRAČNE dolovske ŠUME? Evo šta VREBA iz tame…

Glumica Milica Milša je, takođe, objavila fotografiju na svom Instagram profilu. Verne pratioce obradovala je novom informacijom.

https://www.instagram.com/p/CMSjeGapbVi/

– 307 epizoda serije “Igra sudbine” je danas završeno! Mi idemo na pauzu pa se vraćamo u maju i snimamo još 100 epizoda! Hvala što nas volite i gledate – napisala je glumica u opisu fotografije.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Miloš Timotijević i Milan Marić, zvezde serija BESA i DRŽAVNI SLUŽBENIK u kvizu POTERA!

Dakle, druga sezona serije “Igra sudbine” imaće 100 epizoda. Budući da ćemo prvu sezonu pratiti do kraja juna, ekipa popularne sapunice imaće dovoljno vremena da snimi nove avanture. Na taj način neće biti prekida u emitovanju, a sa junacima “Igre sudbine” družićemo se tokom leta.

Foto Promo / Prva

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement