Connect with us

Naša Preporuka

Serija PORODICA – Vuk Kostić kao LEGIJA? Dobar izbor ili NE? Glasajte u TEKSTU!

Published

on

Nakon 20 godina od hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, biće prikazana petodelna mini TV serija pod nazivom „Porodica„. Radnja prati poslednjih 48 sati zajedničkog života članova porodice Milošević. Pod opsadom policije, novinara i demonstranata, porodica Milošević i njihovi prijatelji i saradnici, nalaze se u vili Mir na Dedinju, bez ikakve kontrole nad situacijom, a nepredvidive ljudske reakcije počinju da izlaze na površinu…

Pročitajte još HIT! Miloš Biković ponovo obukao UNIFORMU! Ali ovog puta ne zbog filma i serije KOŠARE! Pogledajte FOTO GALERIJU!

Ukratko, to bi bio scenario serije koju kao zajednički projekat potpisuju produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije. Porodica će biti istovremeno premijerno emitovana od 29. marta svakim danom na Superstar TV i RTS1, i to na Superstar TV od 20 časova i RTS 1 od 20.50.

Pročitajte još OTKRIVAMO – EVO šta nas čeka na KRAJU serije KALJAVE GUME! Robert i Vesna, ipak – NE OSTAJU ZAJEDNO? Ili…

Ono što, sasvim očekivano, najviše privlači pažnju publike jeste raspodela uloga. Slobodana Miloševića igra Boris Isaković. Mirjanu Marković Mirjana Karanović, Mariju Milošević Tatjana Marković, Zorana Đinđića Uliks Fejmiu, Vojislava Koštunicu Svetozar Cvetković, a Čedomira Jovanovića Milan Marić.

Pročitajte još HIT! Stiže serija o JOVANKI BROZ! U glavnim ulogama zvezde IGRE SUDBINE! A evo i kada i na kom kanalu je PREMIJERA!

U seriji igraju i Radovan Vujović (Vladimir Beba Popović), Gordan Kičić kao Branislav Ivković, a Katarina Živković tumači lik Slavice Đukić Dejanović.

Pročitajte još ŠOK! Petar Benčina U BOLNICI! Njegovo stanje je KRITIČNO, a EVO o ČEMU SE RADI!

Vuk Kostić igra Milorada Ulemeka Legiju, Marko Baćković advokata Tomu Filu, Miloš Timotijević Bogoljuba Bjelicu, a Ljubomir Bandović urednika televizije. U seriji igraju i Dubravka Kovjanić, Isidora Simionović Svetlana Bojković i Jana Bjelica…

Pročitajte još IGRA SUDBINE Šta nas očekuje u novim epizodama – Luka završava u ZATVORU? Ali to nije NAJGORE! Adino SRCE ovo neće izdržati?

Pored glavnih uloga, najviše interesovanja izazvao je odabir glumaca za Čedomira Jovanovića i Legiju. Kako vam se dopada ovaj izbor?

Foto Promo

Advertisement