LEPA LUKIĆ nezadovoljna filmom o TOMI ZDRAVKOVIĆ! Evo ŠTA ju je NAJVIŠE POGODILO!

Lepa Lukić Toma Milan Marić

Snimanje filma Toma o legend narodne muzike, pevaču Tomi Zdravkoviću, privedeno je kraju. Imali smo priliku da vidimo i prve kadrove koji sun as uverili da će biti reč o ozbiljnom projektu vrhunskog kvaliteta. Premijera je zakazana za jesen ove godine na jubilej od smrti pevača. U glavnim ulogama našli su se Milan marić kao Toma i Tamara Dragičević u roli Silvane.

Pročitajte još HIT! OTKRIVAMO – Evo KO će glumiti TITA u seriji o JOVANKI BROZ! Oduševićete se!

Ipak, jedna pevačica koja je, takođe, bila deo Tominog života i njegov veoma dobar prijatelj i kolega nije baš blagonaklono dočekala vesti o tome da se snima film o Tominom životu.

Reč je o pevačici Lepoj Lukić, koja je zamerila produkciji što se niko nije konsultovao sa njom pre početka snimanja filma. Lepu je je pogodilo što je niko nije pozvao da proveri neke detalje iz Tominog i njenog života, s obzirom na to da je i lik Lepe Lukić ekranizovan u ovom ostvarenju.

Pročitajte još OTKRIVAMO! OVO je pesma po kojoj je serija KALJAVE GUME dobila IME! Poslušajte!

Snimanje filma počelo je krajem jula prošle godine, a radnja obuhvata početke i vrhunac Tomine karijere, sve njegove ljubavi koje su mu bile inspiracija za stvaranje pesama, kao i prijatelje sa kojima je činio umetnički milje tadašnje Jugoslavije. U filmu će biti prikazan veliki broj Tominih prijatelja koji su obeležili njegov život i karijeru, a jednu od tih legendi, čelni ljudi nisu kontaktirali.

Pored Tome, pojaviće se mnogi umetnici poput Silvane Armenulić, Dragana Nikolića, Bore Todorovića, Predraga Živkovića Tozovca i Lepe Lukić. Pevačica je otkrila da su o njenom odnosu sa Tomom, kao i životu čelnici filma informisali iz raznih izvora, a da nju nisu pitali.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Sofija SKINULA RUKAVICE i otvoreno ZAPRETILA MILI! Evo o ČEMU JE REČ!

– Ne znam zbog čega scenaristi ili bilo ko drugi ko radi na filmu nije kontaktirao sa mnom da bismo o svemu popričali. Pravi se scenario i film o Tomi Zdravkoviću, moj lik se pojavljuje, a niko da me pita za detalje! Tome više nema, ja sam tu, valjda sam verodostojna da pričam i ispričam o našem odnosu, njegovom životu i tome kakva je ličnost bio. Verujem da će u tom filmu da puste laži ili otprilike i ofrlje da pišu. Kako oni znaju za naše anegdote? Kako oni mogu da znaju šta se stvarno dešavalo, a da se ne konsultuju sa mnom – kaže Lepa Lukić.

Pročitajte još ŠOK! Luka i Sofija OTKRIVAJU – Stižu NOVI LIKOVI u seriju IGRA SUDBINE! A evo i da li će biti LETNJE PAUZE!

Ona je dodala da ne bi volela da su je angažovali usred pandemije.

Pročitajte još Maestralan START serije KALKANSKI KRUGOVI! Evo TOP 5+ razloga kojima je ZABRAN – ODUŠEVIO SRBIJU!

– S jedne strane, drago mi je što me nisu angažovali jer bih morala da izlazim napolje, da idem u gužvu, a čuvam se korona virusa. Međutim, što je toliko teško doći do mog broja telefona, pa da se o svemu dogovorimo. Nisam se raspitala čak ni o glumcima koji će tumačiti uloge. Smatram da svi pevači koji su među živima, naravno, a koji se pojavljuju u filmu treba da budu obavešteni o svim detaljima – rekla je pevačica.

Foto Promo/Instagram

Izvor Srbija danas/Srpski telegraf

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK