Connect with us

Top Story

Radio Mileva 6. epizoda: Milevi se NE DOPADA to što se Sonji sviđa PETAR! Šta li je sad SMISLILA?

Published

on

“Radio Mileva” je nova domaća humoristička serija, koju radnim danima gledamo na RTS 1. U utorak, 16. marta, na programu je 6. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! OTKRIVAMO – Evo KO će glumiti TITA u seriji o JOVANKI BROZ! Oduševićete se!

Tinejdžerka Sonja pravi prilog za svoj jutjub kanal u kojem kaže da je njena majka smaračica.

Sonjina baka, Mileva, nadgleda kretanje komšija. Ona primeti da Marta, supruga upravnika zgrade, Stevana Lisičića, rano izlazi i kasno se vraća kući.

PROČITAJTE JOŠ: ZVANIČNO! Stižu film i serija o akciji OLUJA! Evo KADA počinje SNIMANJE!

Mileva je sigurna da Marta beži od kuće da bi što manje vremena provodila sa Stevanom.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Luka i Sofija OTKRIVAJU – Stižu NOVI LIKOVI u seriju IGRA SUDBINE! A evo i da li će biti LETNJE PAUZE!

Zajedno sa komšinicom Cvetom, Mileva je primetila i da je Petar vredan student. Ali, ne dopada joj se to što njena unuka Sonja pokazuje posebnu naklonost prema Petru.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – ŠOK! Sofija SKINULA RUKAVICE i otvoreno ZAPRETILA MILI! Evo o ČEMU JE REČ!

Sinopsis: Komedija „Radio Mileva“ prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna. Ćerka Natalija je njen antipod. Profesor Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, jedna neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera, radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova…

PROČITAJTE JOŠ: Maestralan START serije KALKANSKI KRUGOVI! Evo TOP 5+ razloga kojima je ZABRAN – ODUŠEVIO SRBIJU!

Režiju humorističke serije „Radio Mileva“ potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement