Connect with us

TV

Radio Mileva 5. epizoda: Mileva PRISKAČE Jeci U POMOĆ! Evo ZBOG čega! (VIDEO)

Published

on

“Radio Mileva” je nova domaća humoristička serija, koju radnim danima gledamo na RTS 1. U ponedeljak, 15. marta, na programu je 5. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! OTKRIVAMO – Evo KO će glumiti TITA u seriji o JOVANKI BROZ! Oduševićete se!

Jeca ostaje da radi u frizerskom salonu do kasno uveče. Suviše je umorna, a veliki joj je problem da tada pronađe taksi koji će da je vodi do Kaluđerice, gde inače stanuje.

PROČITAJTE JOŠ: ZVANIČNO! Stižu film i serija o akciji OLUJA! Evo KADA počinje SNIMANJE!

Mileva joj predloži da nađe neku kozmetičarku. Jeci to ne odgovara, jer nema dovoljno novca da plati još jednu radnicu.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – ŠOK! Sofija SKINULA RUKAVICE i otvoreno ZAPRETILA MILI! Evo o ČEMU JE REČ!

Od velikog napora Jeci pozli. Lekar joj kaže da je uzrok njene slabosti nizak pritisak nastao zbog preteranog napora kojem se izlaže.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Luka i Sofija OTKRIVAJU – Stižu NOVI LIKOVI u seriju IGRA SUDBINE! A evo i da li će biti LETNJE PAUZE!

Da bi joj povratila energiju, Mileva je za Jecu spremila veliki sendvič s čvarcima. Mileva predloži Jeci da daju oglas za kozmetičarku, a da novu radnicu izaberu njih dve.

Sinopsis: Komedija „Radio Mileva“ prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna. Ćerka Natalija je njen antipod. Profesor Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, jedna neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera, radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova…

PROČITAJTE JOŠ: Maestralan START serije KALKANSKI KRUGOVI! Evo TOP 5+ razloga kojima je ZABRAN – ODUŠEVIO SRBIJU!

Režiju humorističke serije „Radio Mileva“ potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement