Connect with us

Top Story

Milica Zarić OTKRIVA sve o JELENI i šta je čeka u drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE!

Published

on

Milica Zarić glumica je koja nas je sve prijatno iznenadila ulogom razmažene bogatašice Jelene Tomović u nedavno završenoj hit seriji Tajne vinove loze, dokazavši da talentovan glumac čak i od lika negativke može stvoriti karakter za pamćenje. Jelenino čuveno „Znaš li ti čija sam ja ćerka?“ ostalo je za pamćenje, i sigurni smo da će se njena junakinja u drugoj sezoni tek razmahati i ponuditi nam zanimljive zaplete.

Pročitajte još Da li ste već otkrili NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI? Njih DVE glumi ISTA GLUMICA! A evo i ZAŠTO!

Gostujući nedavno na Kurir televiziji Jelena je otkrila ponešto o svom liku, ali i drugoj sezoni koja se priprema, ali za koju još zvanično nije stiglo „zeleno svetlo“.

„Svi me pitaju o seriji. Mi znamo globalan plan, ali nisam ni pročitala scenario druge sezone… Nisam razmišljala koliko će se gledati, nekako je tajna u tome što smo zdušno radili i odabrana je fantastična ekipa glumaca. Svi smo se trudili, verovali i zbog toga je ovakav uspeh“, kaže Milica koja je na setovima provodila 12 sati.

Pročitajte još ŠOK! Vojin Ćetković PRIZNAO! Ovo su NAJVEĆE GREŠKE serije TAJNE VINOVE LOZE!

Milici je ovo prvi negativni lik u karijeri. Sada je priznala da li joj je to bio izazov.

„Pitala sam se otkud ja ovo da igram. Ni sebi ne delujem tako. Možda drugima delujem tako (smeh). Bila je potrebna glumica da bude kao karikatura, da se nađu dobri motivi, zašto žena postupa tako, zašto je otuđena i oseća se kao da je niko ne razume. Kada dođe do opravdanja i njenih htenja, ona misli da je zasluženo da bude u odboru pozorišta, a ne zna ništa o tome. Postoje takvi likovi. Imala sam fantastičnu saradnju sa rediteljem, on ume da učita nešto u scenario. Jedno se radi, drugo govori, a treće misli, to stvara bogatstvo lika i poimanja. Da bude višeslojno“, poručuje Zarićeva.

Pročitajte još Otkrivamo najveću TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI! Njihova PROŠLOST promeniće – SVE!

Foto Promo

Izvor Kurir

Advertisement